Σαμπάνης-Σαρρή: Βραδιές διασκέδασης στη Μύκονο - Η εμφάνιση στα Ματογιάννια που συζητήθηκε!
Gossip Cam

Σαμπάνης-Σαρρή: Βραδιές διασκέδασης στη Μύκονο - Η εμφάνιση στα Ματογιάννια που συζητήθηκε!

Μία μίνι απόδραση στη Μύκονο έκανε ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή

Ο τραγουδιστής, είχε κλείσει εμφάνιση σε γνωστό beach bar restaurant στο Καλό Λιβάδι του νησιού και το μοντέλο που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM θέλησε να τον ακολουθήσει, βλέποντάς το ως μία πολύ καλή ευκαιρία για να ξεφύγουν λίγο και οι δύο από την καθημερινότητα.

Γιώργος Σαμπάνης: Το ατμοσφαιρικό video για την επιτυχία «Ονειροπαρμένος»

1010_IOANA_SARI_23622024.jpg

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ «Άσε με να σε προσέχω», συγκατοικεί ενώ ήδη μετράει τρία χρόνια κοινής πορείας. Γι' αυτό και δεν είναι λίγοι όσοι λένε πως είναι θέμα χρόνου να ακούσουμε ότι παντρεύονται.

Στο μεταξύ όμως, οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή, ειδικά με τέτοιες ευκαιρίες που τους δίνονται όπως ήταν αυτή στη Μύκονο όπου ο τραγουδιστής συνδύασε business with pleasure.

Και αν υπάρχει ένας λόγος που η εμφάνιση του ζευγαριού στα Ματογιάννια συζητήθηκε τις τελευταίες μέρες, αυτός δεν είναι μόνο το πόσο ερωτευμένοι έδειχναν οι δυο τους αλλά και η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ιωάννας Σαρρή η οποία επέλεξε για την «πασαρέλα» στα Ματογιάννια, ένα total glam sheer φόρεμα, μέσα από το οποίο φορούσε το μαγιό της. Τα mules και η mini bag που επέλεξε για να τα συνδυάσει, πήραν... άριστα από το fashion police που όπως κάθε χρόνο τα καλοκαίρια, «εγκαθίσταται» στη Μύκονο για ευνόητους λόγους!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού από τη Μύκονο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved