Gossip Cam

To αδιαχώρητο στις συναυλίες του Sting στο Ηρώδειο - Οι λαμπερές παρουσίες & η έκπληξη επί σκηνής

Το αδιαχώρητο επικράτησε στις δύο προγραμματισμένες και sold out συναυλίες του Sting στο Ηρώδειο την Παρασκευή 5/7 και το Σάββατο 6/7!

Ο διάσημος καλλιτέχνης θύμισε στους θαυμαστές του που έσπευσαν να τον απολαύσουν live διαχρονικές επιτυχίες του όπως τα Fields of Gold, Roxanne, Every Breath You Take, Message in a Bottle τα οποία σιγοτραγούδησαν όλοι μαζί του.

Ο Sting εντυπωσίασε με την εμφάνισή του επί σκηνής και τις δύο μέρες των συναυλιών του όμως επεφύλασσε και μία έκπληξη για όλους καθώς ένα θρύλος της ροκ έκανε guest εμφάνιση μαζί του. Ο λόγος για τον Έρικ Μπάρτον ο οποίος κέρδισε το πιο δυνατό χειροκρότημα, δείχνοντας να έχει πολλή ενέργεια και αστείρευτη καλή διάθεση.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις συναυλίες ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Γιώργος Θεοφάνους με τη σύζυγό του Βίλλυ, αλλά και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στις πρώτες θέσεις του Αρχαίου Ωδείου Ηρώδου Αττικού είδαμε επίσης την Ελένη Δουνδουλάκη, τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και την Κοραλία Σωτηριάδου.

Δείτε φωτογραφίες από τις δύο αυτές μοναδικές βραδιές:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved