Πού ήταν η «Βουλίτσα» της «Μουρμούρας» την ώρα της προβολής του τελευταίου επεισοδίου της σειράς;
ndpphoto@gmail.com
Gossip Cam

Πού ήταν η «Βουλίτσα» της «Μουρμούρας» την ώρα της προβολής του τελευταίου επεισοδίου της σειράς;

Χθες το βράδυ (14/7) η κωμική σειρά του Alpha Μην αρχίζεις τη μουρμούρα έριξε οριστικά αυλαία μετά από 11 συνεχόμενες σεζόν προβολής και η συγκίνηση ήταν μεγάλη για όλους. 

Η τηλεοπτική Βουλίτσα όμως, η οποία και συμμετείχε στα τελευταία πλάνα της σειράς (γιατί όπως ορθώς σχολίασαν στο Twitter, «Μουρμούρα χωρίς Βουλίτσα δεν γίνεται») δεν ήταν μπροστά από τη μικρή οθόνη για να παρακολουθήσει το τελευταίο επεισόδιο αλλά έκανε βραδινή έξοδο για να απολαύσει συναυλία μιας αγαπημένης της φίλης, της Τάνιας Τσανακλίδου.

TOM_3767.jpg

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έδωσε μία και μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο χθες το βράδυ με τίτλο «50 καλοκαίρια και χειμώνες» για την τεράστια καριέρα της στον χώρο του τραγουδιού και η Ελένη Κοκκίδου ήταν εκεί για να την απολαύσει και φυσικά για να την καταχειροκροτήσει για τις ερμηνείες της.

Και βέβαια δεν ήταν η μόνη. Η συναυλία ήταν sold out και η Τάνια Τσανακλίδου αποθεώθηκε από το κοινό που βρέθηκε στο Αρχαίο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Μαζί της στη σκηνή ήταν και ο Σταμάτης Κραουνάκης ο οποίος επίσης καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη μουσική βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved