Gossip Cam

Παππάς-Μπεζάν:Γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους με ένα ξέφρενο πάρτι στη Βουλιαγμένη! Tα τρυφερά φιλιά

Ο Δημήτρης Παππάς και η γυναίκα της ζωής του, Άννα Μπεζάν γιόρτασαν σε ένα από τα μαγαζιά που διαθέτει ο επιχειρηματίας στη Βουλιαγμένη, τα γενέθλιά τους. 

Οι δύο εορτάζοντες, σε πολύ καλή διάθεση και δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένοι, έστησαν ένα όμορφο πάρτι που είχε τελικά μεγάλη επιτυχία αφού και οι δύο είχαν κοντά τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ανάμεσά τους και καλούς φίλους όπως τη Μαρία Καλάβρια που είναι οικογενειακή φίλη και τον Κωνσταντίνο Μαργαρίτη, γιο του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή μας, Γιώργου Μαργαρίτη ο οποίος είχε μοιραστεί με την Άννα τη σκηνή του J2US.

Από τότε έχουν γίνει φίλοι και έτσι δεν θα μπορούσε ο τραγουδιστής να λείπει από τα γενέθλιά της.

Φυσικά, από αυτό το ξέφρενο πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει και η μητέρα του επιχειρηματία, η επίσης επιχειρηματίας και ηθοποιός Χριστίνα Παππά η οποία με μία ανάρτησή της στο instagram θέλησε να ευχηθεί με τον πιο τρυφερό τρόπο στο ζευγάρι:

«Σαν γυναίκα, νιώθω ότι το πιο σημαντικό δώρο που έχω κάνει στην ζωή μου είναι η γέννηση του γιου μου @pappasd ! Νιώθω τόσο υπερήφανη μητέρα, νιώθω τόση αγάπη και κάθε μέρα παίρνω δύναμη, ζήτω από την Παναγία να με έχει καλά , να είμαι πάντα δίπλα του ! Δημήτρη μου Χρόνια πολλά 💙Υγεία 💙Ευλογία 💙τύχη 💙! Ά;ννα μου Χρόνια πολλά ! Να σας χαίρομαι 💙Να χαίρεστε την κόρη σας ! 💙Σας αγαπώ άπειρα 💙💙💙Χρόνια σας πολλά ! 💙💙💙💙💙 @mpezan
18ω»

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved