Έλλη Κοκκίνου: Με καυτό μπικίνι κάνει SUP στη Μήλο και τα σχόλια πέφτουν «βροχή» στα social!
Showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Με καυτό μπικίνι κάνει SUP στη Μήλο και τα σχόλια πέφτουν «βροχή» στα social!

Μία μικρή απόδραση από την Αθήνα, σε ένα από τα ωραιότερα νησιά της χώρας μας, τη Μήλο, έκανε η Έλλη Κοκκίνου, η οποία εντυπωσίασε με τις τέλειες αναλογίες που αναδείκνυε το υπέροχο μπικίνι της! 

Λάτρης της γυμναστικής και φυσικά του νερού, η τραγουδίστρια, η οποία φέτος το καλοκαίρι εμφανίζεται με τον Λευτέρη Πανταζή σε νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής, είπε να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και να απολαύσει όμορφες στιγμές στη μαγευτική Μήλο που φημίζεται για τις φυσικές ομορφιές της.

Η βόλτα του Παύλου στην Αθήνα, η κεφάτη Κοκκίνου & η σικ Ιζαμπέλ Γκουλάρτ στη Μύκονο με το αγόρι της

ellikokkinou_1721241743_3414345669982713278_30565456.jpg

«Όμορφες και αξέχαστες στιγμές μίας σύντομης αλλά υπέροχης απόδρασης σε ένα πανέμορφο και αγαπημένο μου νησί, την Μήλο.
Ένα νησί με άπειρες και μαγικές παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά, με τοπία ονειρεμένα» έγραψε η Έλλη Κοκκίνου στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και φυσικά, τα σχόλια έπεσαν... βροχή για τις πόζες της με φόντο το απέραντο γαλάζιο του νησιού.

Στις περισσότερες φωτογραφίες η τραγουδίστρια αποτυπώνει τις ομορφιές του νησιού όμως σε κάποιες ποζάρει η ίδια με το σικ μπικίνι της σε λευκό και μπλε και φυσικά αποθεώθηκε στα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.
Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved