Κωνσταντίνος Βασάλος-Μαρία Παπαγεωργίου:Οι πρώτες κοινές φωτό μετά από ένα υπέροχο ερωτικό καλοκαίρι
Gossip Cam

Κωνσταντίνος Βασάλος-Μαρία Παπαγεωργίου:Οι πρώτες κοινές φωτό μετά από ένα υπέροχο ερωτικό καλοκαίρι

Τέλος το κρυφτό για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Μαρία Παπαγεωργίου καθώς οι παπαράτσι κατάφεραν να τους απαθανατίσουν μαζί στις διακοπές τους στη Μύκονο. 

Η αλήθεια είναι πως το φετινό καλοκαίρι, το πρώτο που πέρασε μαζί το ζευγάρι υπήρξε άκρως ερωτικό για τους δυο τους και μάλιστα ακόμα δεν έχει τελειώσει αφού συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Σίφνο, μετά τη Μύκονο.

Κωνσταντίνος Βασάλος – Μαρία Παπαγεωργίου: Μοιράστηκαν το πρώτο τους κοινό καρέ στο διαδίκτυο

203A2630.jpg

Στο νησί των Ανέμων όμως ήταν που κατάφεραν οι παπαράτσι να τους απαθανατίσουν σε κοινό φωτογραφικό «κλικ» που μέχρι πρότινος φάνταζε πολύ δύσκολο!

Και αυτό γιατί τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όσο και η Μαρία Παπαγεωργίου ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο μπορούσαν τουλάχιστον.

Και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα τα κατάφεραν μια χαρά. Όχι, όμως, πια αφού ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε μαζί σε χαλαρές στιγμές τους σε παραλία στη Μύκονο. Εκεί βρίσκονταν με καλή παρέα, ανάμεσά τους και η καλή φίλη και των δύο, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, με τις πρώτες φήμες περί έρωτα ανάμεσά τους να βλέπουν το φως της δημοσιότητας στις αρχές του 2024!

Δείτε παρακάτω τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved