Αλεξίου: H συγκλονιστική ερμηνεία ξανά μετά από 4 χρόνια & οι εκλεκτές παρουσίες στο Καλλιμάρμαρο
Gossip Cam

Αλεξίου: H συγκλονιστική ερμηνεία ξανά μετά από 4 χρόνια & οι εκλεκτές παρουσίες στο Καλλιμάρμαρο

Μία συγκλονιστική ερμηνεία χάρισε στο κοινό η Χάρις Αλεξίου το βράδυ της Τετάρτης (4/9) στο Καλλιμάρμαρο με αφορμή την επετειακή συναυλία προς τιμήν του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια έχει συνδέσει το ξεκίνημα της καριέρας της με τα τραγούδια του κορυφαίου στιχουργού και έφερε τεράστια συγκίνηση ερμηνεύοντας το κομμάτι «Αρχηγός».

Συγκινεί η Αλεξίου: «Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου, σήμερα όμως, θα ανοίξω για να μπει το φως σου»

«Λευτέρη, ξέρεις ότι έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις όχι», είπε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου.

«Έχω απομακρυνθεί από τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά. Και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Δε με ακούει η φωνή μου πια και είπα πως είναι καλύτερα να σταματήσω. Δεν είναι σωστό», είχε εξομολογηθεί η Χάρις Αλεξίου το 2020 στην εκπομπή «Κατάλληλη Ώρα» στο Β’ πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.

Δείτε το βίντεο:

Οι εκλεκτές παρουσίες στο Καλλιμάρμαρο

Τη συναυλία παρακολούθησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και πλήθος κόσμου.

Οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη συναυλία του " Όλοι Μαζί Μπορούμε” συμμετείχαν αφιλοκερδώς και ήταν: οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Χάρις Αλεξίου: Αυτή είναι η σειρά – ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την ΕΡΤ

100 χρόνια ελληνική δισκογραφία στην ΕΡΤ – Η Αλεξίου σκιαγραφεί την πορεία του ελληνικού τραγουδιού

Γιώργος Σαμπάνης: Η Χαρούλα Αλεξίου είναι το μεγαλύτερο απωθημένο του - «Ξέρω ότι δεν θα γίνει ποτέ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved