Βίκυ Λέανδρος: Ξυπόλητη στο τέλος της συναυλίας - Το τελευταίο τραγούδι & οι επώνυμες παρουσίες
Gossip Cam

Βίκυ Λέανδρος: Ξυπόλητη στο τέλος της συναυλίας - Το τελευταίο τραγούδι & οι επώνυμες παρουσίες

Με το τραγούδι «Apres toi» με το οποίο είχε κατακτήσει τη νίκη στη Eurovision το 1972 αλλά ερμηνεύοντάς το στα ελληνικά, η Βίκυ Λέανδρος ολοκλήρωσε την μοναδική συναυλία της χθες το βράδυ (6/9) στο κατάμεστο από κόσμο, Ηρώδειο! 

Η παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα ερμηνεύτρια, είχε αποφασίσει από καιρό πως ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα της και τις εμφανίσεις της στη σκιά της Ακρόπολης και το όνειρό της έγινε πραγματικότητα χθες το βράδυ, με το Αρχαίο Ωδείο να είναι κατάμεστο από κόσμο που ήθελε να απολαύσει την αλάνθαστη φωνή της κορυφαίας καλλιτέχνιδας.

Η Βίκυ Λέανδρος, φορώντας μία υπέροχη γοργονέ τουαλέτα και έχοντας πολύ καλή διάθεση, ανέβηκε στη σκηνή και παρέσυρε το κοινό σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι, που ολοκληρώθηκε με το τραγούδι που την ανέδειξε, το Apres toi που της είχε χαρίσει και την πρώτη θέση στη Eurovision, όμως όχι για την Ελλάδα αλλά για το Λουξεμβούργο.

IMG_1339.jpg

Όταν ολοκληρώθηκε η συναυλία, η Βίκυ Λέανδρος, σεβόμενη τον ιερό αυτό χώρο, έβγαλε τα παπούτσια της και περπάτησε ξυπόλητη μέχρι τα παρασκήνια, ενώ συγχρόνως χαιρετούσε τον κόσμο που την είχε τιμήσει με την παρουσία του.

Όσο για τις επώνυμες παρουσίες που έδωσαν το παρών στο Ηρώδειο, ξεχωρίσαμε την Ηρώ Μανέ, τη Φωτεινή Ντεμίρη, τη Σάσα Σταμάτη, τον Γιώργο Λυκιαρδόπουλο και πολλούς ακόμα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved