Όσα συνέβαιναν κάτω από τη σκηνή όσο η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε στο θέατρο Λυκαβηττού!
NDP Photo Agency
Gossip Cam

Όσα συνέβαιναν κάτω από τη σκηνή όσο η Δέσποινα Βανδή τραγουδούσε στο θέατρο Λυκαβηττού!

Η χθεσινή συναυλία της Δέσποινας Βανδή (21/9) στον Λυκαβηττό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού το ανακαινισμένο θέατρο είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο που ήθελε να την απολαύσει. 

Συγκινημένη βέβαια ήταν και η ίδια η τραγουδίστρια η οποία θα τραγουδούσε στον ίδιο χώρο, 21 χρόνια μετά και μάλιστα η συγκεκριμένη συναυλία θα σηματοδοτούσε το τέλος της μεγάλης περιοδείας που έκανε φέτος το καλοκαίρι η Δέσποινα, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια καριέρας της.

6Z3A9084.jpg

Τη συναυλία «άνοιξαν» οι Kings και ύστερα το κέφι πήρε φωτιά, με τη Δέσποινα Βανδή να δίνει επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό και να αποθεώνεται.

Τι συνέβαινε όμως κάτω από τη σκηνή όσο η Δέσποινα Βανδή ερμήνευε τις μεγάλες επιτυχίες της;

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη βραδιά ο σύντροφός της Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος τα έλεγε με τον καλό φίλο του ζευγαριού, τον Μανώλη Κονταρό που έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στη Δέσποινα Βανδή.

6Z3A9466.jpg

Στον Λυκαβηττό, όμως για να απολαύσει τη συναυλία ήταν και ο Φοίβος ο οποίος υπήρξε συνοδοιπόρος της τραγουδίστριας την εποχή των μεγάλων επιτυχιών.

Οι θαυμαστές της Δέσποινας Βανδή όμως είδαν ανάμεσά τους και την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη η οποία δεν σταμάτησε να βρίσκεται στην αγκαλιά του νέου αγαπημένου της, Δημήτρη Φιντιρίκου και μαζί του διασκέδασε μέχρι το τέλος της συναυλίας, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved