Ο Πάνος Μουζουράκης σε... quick mode & η κόρη της Κοντοβά που έκλεψε τις εντυπώσεις σε gala μπαλέτου
Gossip Cam

Ο Πάνος Μουζουράκης σε... quick mode & η κόρη της Κοντοβά που έκλεψε τις εντυπώσεις σε gala μπαλέτου

Ο φωτογραφικός φακός... γυρνάει και όσο γυρνάει βρίσκει και απαθανατίζει επώνυμους σε εξόδους τους είτε για διασκέδαση είτε για δουλειά!

Κάπως έτσι εντοπίσαμε και τον Πάνο Μουζουράκη στο κέντρο της Αθήνας να δείχνει βιαστικός καθώς διέσχιζε δρόμο της πόλης για να φτάσει προφανώς εγκαίρως σε ραντεβού του.

Φορώντας λινό σύνολο σε παλ αποχρώσεις που είχε συνδυάσει με εσπαντρίγιες, ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός έδειχνε να βιάζεται αρκετά ενώ έδειχνε να έχει βυθιστεί και στις σκέψεις του.

Βλέπετε, από τότε που ήρθε στη ζωή η κόρη του, έχει αλλάξει πλήρως η κοσμοθεωρία του και φυσικά οι προτεραιότητές του μιας και αυτές αφορούν μόνο τη μικρούλα του και τη γυναίκα του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Πολύ πιθανόν να θέλει να γίνει μπαλαρίνα η μικρή κόρη της Χριστίνας Κοντοβά μετά την παράσταση που απόλαυσε στο Ηρώδειο πριν από μερικά βράδια.

Η μικρή Ada μαζί με τη μαμά της βρέθηκαν στο Αρχαίο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για να απολαύσουν το gala μπαλέτου The Stars Shine Under The Acropolis και της άρεσε τόσο πολύ το θέαμα που μετά, έμοιαζε να θέλει να χορέψει σαν τους επαγγελματίες χορευτές που είχε μόλις απολαύσει!

Στο ίδιο λαμπερό event βρέθηκαν και επαγγελματίες του χώρου όπως ο Κωνσταντίνος Ρήγος, η Μαρίνα Λαμπροπούλου αλλά και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες που ήθελαν να θαυμάσουν ένα διάσημο μπαλέτο ανά τον κόσμο να λικνίζεται στη σκιά της Ακρόπολης.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved