Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Βαλαβάνη μετά τον γάμο, η συνάντηση με τη Χατζηθεοδώρου & η Τσιμτσιλή
Gossip Cam

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Βαλαβάνη μετά τον γάμο, η συνάντηση με τη Χατζηθεοδώρου & η Τσιμτσιλή

Ένα event μόδας στάθηκε η αφορμή για να συγκεντρωθεί η ελίτ του χώρου αλλά και της τηλεόρασης. 

Ο λόγος για την παρουσίαση της νέας κολεξιόν γνωστής φίρμας ρούχων κορυφαίας αλυσίδας καταστημάτων όπου έδωσαν το παρών λαμπερές παρουσίες.

Ανάμεσά τους η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν. H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια εμφανίστηκε με μία στενή γκρι τουαλέτα την οποία είχε συνδυάσει με ασημένια αξεσουάρ. Στο ίδιο event ήταν και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, με την οποία παραμένουν όπως είπε η τελευταία όταν τη ρώτησαν γιατί δεν έδωσε το παρών στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Τα φωτογραφικά φλας όμως έκλεψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία επέλεξε για την εμφάνισή της μία μακριά oversized ζακέτα την οποία είχε συνδυάσει με λευκές εντυπωσιακές γόβες ενώ το ίδιο εντυπωσιακές ήταν και οι εμφανίσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου, της Ελένης Τσολάκη και βέβαια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία φορούσε ένα κοντό μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ξεχωριστές και οι εμφανίσεις της Τάνιας Μπρεάζου αλλά και του Γιώργου Καράβα ο οποίος πόζαρε για να φωτογραφηθεί με τη σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved