NDP photo agency
Gossip Cam

Νίκος Βερλέκης: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύζυγό του στο Ηρώδειο

O Νίκος Βερλέκης, αν και είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του, συγχρόνως είναι και ένας ευτυχισμένος οικογενειάρχης απολαμβάνοντας την προσωπική του ζωή κοντά στη σύζυγό του και τις κόρες τους. 

«Δεν λείπει τίποτα από τη ζωή μου. Έχω δύο υπέροχες κόρες και μια επίσης υπέροχη σύζυγο. Δεν είμαι από αυτούς που παραπονιούνται. Για ό,τι δεν έχω κάνει ευθύνομαι μόνο εγώ και κανείς άλλος. Αν έχω κάνει λιγότερα απ’ όσα ενδεχομένως έπρεπε ή νομίζουν οι άλλοι ότι έπρεπε να κάνω, αυτό είναι δική μου ευθύνη και δεν αφορά ανθρώπους του χώρου» είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος είναι εδώ και πάνω από τέσσερις δεκαετίες παντρεμένος με τη γυναίκα του, την οποία φρόντισε να κρατήσει όσο γινόταν πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι' αυτό και πουθενά δεν κάνει αναφορά με το όνομά της, θέλοντας να προστατεύσει την οικογενειακή του γαλήνη και ευτυχία.

Σασμός: Ο Ρούσσος Σταματάκης επιστρέφει! Πώς θα τον αντιμετωπίσουν Αστέρης και Μαθιός;

Ο Νίκος Βερλέκης τις σπάνιες φορές που θα μιλήσει για τη συνοδοιπόρο του στη ζωή, έχει μόνο τρυφερές κουβέντες να πει για εκείνη. Και κυρίως για τον τρόπο που κατάφερε να σταθεί βράχος στην οικογένειά τους:

«Μία οικογένεια κρατιέται δεμένη αν υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ των μελών της, αν υπάρχει κατανόηση και σεβασμός, προσοχή μεταξύ του άντρα και της γυναίκας και υπομονή. Βέβαια, εγώ πιστεύω ότι την οικογένεια την κρατά η μάνα. Αυτή είναι η κολόνα του σπιτιού και το λέω εμπειρικά, από τη δική μου οικογένεια.

Η σύζυγός μου κράτησε το σπίτι μας. Ως πατέρας, δεν ήμουν μακριά από τα παιδιά μου τα άλλαζα, τα τάιζα, τα έπαιζα, τα πήγαινα βόλτα, αλλά η μάνα τους ήταν το πραγματικό στήριγμα, γιατί εγώ δούλευα πολύ ενώ εκείνη ήταν δίπλα τους.Απέκτησε άλλο δεσμό μαζί τους, ξενυχτούσε όταν ήταν άρρωστα ή έβγαιναν έξω με φίλους. Το να κάνεις καλά παιδιά είναι αγώνας» είχε παραδεχτεί ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος μόλις προχθές το βράδυ (24/9) έκανε σπάνια βραδινή έξοδο με τη γυναίκα της ζωής του στο Ηρώδειο. Το ζευγάρι έδωσε το παρών στη φιλανθρωπική εκδήλωση στο Αρχαίο Ωδείο στη σκιά της Ακρόπολης, απολαμβάνοντας την όμορφη βραδιά που ήταν γεμάτη τραγούδι από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία από τη νέα σπάνια έξοδό τους στο Ηρώδειο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved