Σταμάτης Γονίδης: Βραδινή έξοδος 2,5 μήνες μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι του
Gossip Cam

Σταμάτης Γονίδης: Βραδινή έξοδος 2,5 μήνες μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι του

Στο Bodega νυχτοπερπάτησε ο Σταμάτης Γονίδης το βράδυ της περασμένης Τρίτης και φυσικά ο καλός του φίλος Βαλάντης του έδωσε το μικρόφωνο και ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες.

Ο Βαλάντης κάθισε κάθισε δίπλα του και τον απόλαυσε μαζί με τον κόσμο να τραγουδά ενώ τα λουλούδια άρχισαν να πέφτουν «βροχή».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής στα τέλη του περασμένου Ιουλίου είχε αποκαλύψει ότι ταλαιπωρείται από ιλίγγους, οι οποίοι προκάλεσαν μια πτώση του στο μπάνιο με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα δυνατό χτύπημα στη μέση του.

Κυκλοφόρησε το ντουέτο-έκπληξη του Σταμάτη Γονίδη με τον Βασίλη Δήμα

2055_STAMATIS_GONIDIS_VALANTIS_1792024.jpg

Ο Σταμάτης Γονίδης είχε δηλώσει: «Είχα έρθει στο νησί μόνος μου, έπαθα ίλιγγο. Πήγα στην Αθήνα, έκανα μια ένεση και μετά από εξετάσεις διαπίστωσα ότι ήταν από το λαβύρινθο. Κάποια στιγμή μπήκα στο μπάνιο και όταν βγήκα βρέθηκα με το κεφάλι στο νιπτήρα ξαφνικά, γλίστρησα και μάτωσα το κεφάλι μου στη δεξιά πλευρά. Ευτυχώς παρόλο που ήταν δυνατό το χτύπημα, δεν ήταν τίποτα. Είχα μια εμφάνιση την επόμενη μέρα, μου κάνανε μια ένεση κοκτέιλ και πήγα και τραγούδησα κανονικά. Όλα καλά. Μετά γύρισα στο νησί, γιατί ήθελα να δω και τη μικρή μου κόρη. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να την ξυπνήσω. Πόναγε λίγο η μέση μου. Πήγα να την πιάσω από την κούνια και να τη σηκώσω, είναι 16 κιλά η μικρή, έφαγα μια μαχαιριά στη μέση λες και με κόψανε στα δυο. Έκανα τρεις συνεχόμενες μέρες ενέσεις κοκτέιλ. Δε με έπιασαν και τώρα παίρνω ειδική αγωγή με κορτιζόνες.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Την ίδια βραδιά εμφανίστηκαν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο και η Στεφανία Γκουρνέλου μαζί με τον Τόνυ Δημητρίου.

Με Βασίλη Καρρά πρεμιέρα ο Βαλάντης - Συγκίνηση στην πρόβα τζενεράλε! Αποκλειστικά βίντεο

Σταμάτης Γονίδης: Ο Βαλάντης του έδωσε το μικρόφωνο, τραγούδησε και τον «έλουσαν» με λουλούδια!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved