Gossip Cam

Αντώνης & Αλέξανδρος Κατσαρός: Σπάνιες φωτό των γιων του Γιώργου Κατσαρού με τις οικογένειές τους

Η συναυλία με τίτλο «Έτσι έζησα», 90 Χρόνια Γιώργος Κατσαρός» που δόθηκε προ ημερών στο Ηρώδειο, ήταν η καλύτερη αφορμή για να βρεθεί ξανά, ενωμένη και αγαπημένη η οικογένεια Κατσαρού. 

Δεν θα μπορούσαν άλλωστε να λείπουν από μία τέτοια στιγμή του Γιώργου Κατσαρού τα παιδιά του, οι δύο γιοι που απέκτησε με τη σύζυγό του Μιρέλλα, τον Αντώνη και τον Αλέξανδρο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1969 και όλα ήρθαν μαγικά στη ζωή του. Ακόμα και το τέλος αυτού του γάμου ήρθε με το «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει», γεγονός που αποδείκνυε πόσο ευτυχισμένοι υπήρξαν Γιώργος και Μιρέλλα Κατσαρού στα πενήντα χρόνια που μοιράστηκαν. Το 2019, ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης είχε δηλώσει στο People για την τραγική απώλεια της συζύγου του:

Ο Αντώνης Κατσαρός με τη σύζυγο και την κόρη τους.

«Είμαι μόνος. Τα παιδιά μου έχουν τις οικογένειές τους και τις καθημερινές τους υποχρεώσεις. Με αγαπούν πολύ, το ίδιο κι εγώ. Όπως και να έχει, όμως, προσπαθώ να επιβιώσω μόνος. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε που έχασα τη γυναίκα μου. Στην αρχή με είχε πάρει πολύ από κάτω, αλλά με την πάροδο του χρόνου προσπαθώ να ανακάμψω. Η μοναξιά είναι δύσκολο πράγμα. Η πορεία, όμως, η δική μου μοιάζει με πολλών συνανθρώπων μου. Ευτυχώς, έχω κοντά μου φίλους και φίλες που τηλεφωνιόμαστε κάθε μέρα. Σε γενικές γραμμές, φροντίζω τον εαυτό μου σαν να είμαι 40 ετών, και μπορώ να σου πω ότι οι ασχολίες και η ζήτηση που έχω τώρα είναι πολύ περισσότερες από ό,τι πριν από είκοσι χρόνια. Αυτό μου δίνει δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσω».

Ο Αλέξανδρος Κατσαρός με τη σύζυγο και τους γιους τους.

Τα εγγόνια του Γιώργου Κατσαρού

Η συναυλία για τα 90 χρόνια ζωής του Γιώργου Κατσαρού στο Ηρώδειο ήταν η καλύτερη αφορμή για να δούμε και εμείς τα εγγόνια του κορυφαίου μουσικού και σαξοφωνίστα. Η μεγαλύτερη εγγονή του, η Έμιλυ είναι κόρη του Αντώνη Κατσαρού την οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Ζελίνα Γκάμαρη. Ο δεύτερος γιος του, ο γνωστός σκηνοθέτης Αλέξανδρος Κατσαρός είναι και εκείνος παντρεμένος και έχει αποκτήσει δύο γιους. Όλα τα εγγόνια του Γιώργου Κατσαρού είναι φυσικά οι μεγάλες του αδυναμίες και συχνά βρίσκει χρόνο για να τον περάσει μαζί τους.

Σύσσωμη η οικογένεια Κατσαρού.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved