Gossip Cam

Η showbiz στη Βίσση! Η σόλο εμφάνιση του Αργυρού, ο Καρβέλας, η Μακρυπούλια & η Αθηνά με τον Τσερέλα

Χθες το βράδυ (5/10) η Άννα Βίσση έδωσε μία μοναδική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο που είχε γεμίσει ασφυκτικά από κόσμο για να την απολαύσει. 

Παρά την ανησυχία κάποιων για τις καιρικές συνθήκες που ίσως θα επηρέαζαν την ομαλή έκβαση της συναυλίας, πάνω από 65.000 κόσμου βρέθηκε στο Παναθηναϊκό στάδιο για να απολαύσει την κορυφαία ερμηνεύτρια.

Και εκείνη αντάμειψε με τις ερμηνείες της, τις εκπλήξεις της αλλά και το πάθος της επί σκηνής.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν παρά οι επώνυμοι φίλοι της να βρεθούν κοντά της για να τη χειροκροτήσουν και φυσικά να παρασυρθούν και εκείνοι στο μουσικό ταξίδι που είχε ετοιμάσει η Άννα Βίσση για εκείνους.

Πρώτος και καλύτερος βέβαια στο Καλλιμάρμαρο κατέφθασε ο Νίκος Καρβέλας μαζί με τη σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου που ως γνωστόν διατηρεί άψογες σχέσεις με την Άννα Βίσση.

Λίγο αργότερα είδαμε στη συναυλία και τον Αντώνη Ρέμο που κατέφθασε με την Υβόννη Μπόσνιακ ενώ μόνο του σε κάποιες από τις πρώτες θέσεις των καθισμάτων είδαμε και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Επίσης, τη συναυλία παρακολούθησε η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μαρία Καβογιάννη αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που συναντήθηκε, καιρό μετά τον χωρισμό τους, με τον Κώστα Πηλαδάκη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η Μαρία Σάκκαρη, ενώ τα φλας άστραψαν όταν εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι χέρι η Αθηνά Οικονομάκου με τον σύντροφό της Μπρούνο Τσερέλα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved