NDP Photo Agency
Gossip Cam

Ανθή Βούλγαρη: Σπάνια έξοδος με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη! Η γνωριμία τους & η Καινούργιου

Μπορεί η Ανθή Βούλγαρη να μας ενημερώνει μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο κάθε πρωί από τη συχνότητα του Mega, όμως το έτερον ήμισύ της στη ζωή είναι ο σύζυγός της, Κώστας Κωνσταντινίδης

Το ζευγάρι προ ημερών ή για μεγαλύτερη ακρίβεια, πριν από μερικά βράδια, βρέθηκε στο Καλλιμάρμαρο όπου και παρακολούθησε τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση.

H Βίσση μάγεψε το κοινό, αλλά απουσίαζε ο... δημοσιογράφος της καρδιάς της– Η αποκάλυψη της Βούλγαρη

Ανάμεσα σε σχεδον 65.000 ανθρώπων, το ερωτευμένο ζευγάρι απόλαυσε τις ερμηνείες της και φυσικά τραγούδησε μαζί της, δείχνοντας να διασκεδάζει.

Και πώς θα μπορούσε να μην το κάνει αφού κατά γενική ομολογία επρόκειτο για μία από τις πιο επιτυχημένες συναυλίες το φετινό φθινόπωρο.

Η δημοσιογράφος και ο μουσικός σύζυγός της οι οποίοι παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020 στο Πήλιο, βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων στο Καλλιμάρμαρο όπου βέβαια συνάντησαν πολλούς αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Ανάμεσά τους βέβαια τον Κωνσταντίνο Αργυρό με τον οποίο ο Κώστας Κωνσταντινίδης συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, μαζί είχαν βρεθεί στο Royal Albert Hall όπου εμφανίστηκε πριν από μερικές εβδομάδες ο τραγουδιστής και έζησαν κορυφαίες συγκινήσεις από τον κόσμο που τους αποθέωσε.

Όσο για την Ανθή Βούλγαρη, με casual λουκ και εντελώς άβαφτη, έδειχνε να απολαμβάνει την κάθε της στιγμή με τον σύζυγό της με τον οποίο δύσκολα βρίσκουν χρόνο για να τον αφιερώσουν ο ένας στον άλλον λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δύο!

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε γνωριστεί στα τηλεοπτικά πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου όπου τότε εργαζόταν η Ανθή. Εκεί βρέθηκε και ο σύζυγός της Κώστας συμμετέχοντας σε μπάντα η οποία επρόκειτο να παίξει ζωντανά και κάπως έτσι κεραυνοβολήθηκαν...

Δείτε φωτογραφίες τους από τη σπάνια βραδινή τους έξοδο:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved