Gossip Cam

Το τελευταίο χειροκρότημα στον Μίμη Πλέσσα - Πλήθος επωνύμων στην κηδεία του

Κηδεία Μίμη Πλέσσα: Πλήθος επωνύμων βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Οκτώβρη για το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Μίμη Πλέσσα.

Ο μουσικοσυνθέτης με τις αμέτρητες επιτυχίες έφυγε από τη ζωή έχοντας αφήσει πίσω του μια σπουδαία παρακαταθήκη.

Ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου 2024, λίγες ημέρες πριν γιορτάσει τα 100στά γενέθλια, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και όλη τη χώρα.

Να σας θυμίσουμε ότι με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα ενημέρωσε: «Θα αποχαιρετήσουμε τον Λατρεμένο μας Μίμη Πλέσσα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 15.00 στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών».

Κηδεία Μίμη Πλέσσα: Ράκος η Λουκίλα Καρρέρ - Έκλαιγε με λυγμούς πάνω από το φέρετρο

Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα

INTIME NEWS

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή, όπως ήταν φυσικό, η σύζυγός του με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Ειδικότερα έγραψε: «Κι εσύ δεν θα ’σαι πλάι μου Αστέρι της Ζωής μου……». Θα εισαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις μέχρι να ανταμώσουμε και παλι Ψυχή μου. Το κοινό ταξίδι ΖΩΗΣ έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε.Ευγνώμων για όλα…. Σε ευχαριστώ για όλα…. Σε λατρεύω για πάντα…».

Πλήθος επωνύμων βρέθηκε στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών, μεταξύ αυτών: ο ανιψιός του, Στέφανος Κορκολής, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, η Άντζελα Γκερέκου με γύψο στο χέρι αλλά έχοντας πάντα στο πλευρό της την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελπίδα, η Χριστίνα Λαμπίρη, ο Γιώργος Κατσαρός με τον γιο του Αντώνη, ο Κώστας Πρέκας, ο Πασχάλης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Μπέσσυ Αργυράκη, ο γνωστός PR man Γιώργος Ντάβλας συνοδευόμενος από τη Σάσα Σταμάτη και άλλοι.

Συντετριμμένη ήταν και η σύζυγός του, η οποία έφτασε κρατώντας το χέρι της κόρης της και όταν μπήκε στην εκκλησία, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς πάνω από το φέρετρο.

Δείτε φωτογραφίες στις δύο gallery που ακολουθούν:

Επιπλέον φωτογραφικό υλικό...

Διαβάστε επίσης:

Μίμης Πλέσσας: Συγκίνηση στο λαϊκό προσκύνημα για τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη

Μίμης Πλέσσας: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη

Λουκίλα Καρρέρ: Ποια είναι η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του Μίμη Πλέσσα μέχρι το τέλος!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved