Γιάννης Πλούταρχος: 1η δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τη γυναίκα που τον παρακολουθούσε
Gossip Cam

Γιάννης Πλούταρχος: 1η δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη για τη γυναίκα που τον παρακολουθούσε

Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία, έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης με τη γυναίκα που τον παρακολουθούσε και έχει φτάσει στα δικαστήρια. 

Το ζευγάρι βρέθηκε χθες το βράδυ (11/10) στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζεται ο γιος τους, Γιώργος Κακοσαίος, στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη. Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό του οι δικοί του άνθρωποι, μεταξύ αυτών και η αδελφή του, Κατερίνα που επίσης ακολουθεί τα μουσικά μονοπάτια, ήδη με αρκετή επιτυχία.

0H6A7480.jpg

Ο Γιάννης Πλούταρχος κάθισε με τη σύζυγό του και την κόρη τους στα πρώτα καθίσματα και απόλαυσε το πρόγραμμα του μαγαζιού, με τον Γιώργο Σαμπάνη και τον Γιώργο Κακοσαίο να ξεσηκώνουν το κοινό και να χαρίζουν πολλές στιγμές διασκέδασης στους θαμώνες.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Πλούταρχος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας τις τελευταίες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη λόγω της ενόχλησης που είχε από μία γυναίκα που τον παρακολουθούσε σε κάθε βήμα του. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί τον ερχόμενο Απρίλιο. Δείτε φωτογραφίες από τη βραδινή έξοδο του Γιάννη Πλούταρχου με τη σύζυγό του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved