Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Χάρη Χαλκίτη - Το τελευταίο χειροκρότημα
Gossip Cam

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Χάρη Χαλκίτη - Το τελευταίο χειροκρότημα

Ο Χάρης Χαλκίτης έφυγε από τη ζωή και σήμερα Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 12.00 μ.μ φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς ήταν προγραμματισμένο να του πουν το τελευταίο αντίο. Η εξόδιος ακολουθία, όπως είχε ανακοινωθεί, τελέστηκε στην εκκλησία Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Υμηττό.

Ο Χάρης Χαλκίτης, ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της εποχής του. Συνθέτης, ενορχηστρωτής αλλά και τραγουδιστής, μα πάνω από όλα ένας ολοκληρωμένος μουσικός.

Έπαιζε πιάνο, σαξόφωνο, ντραμς, κρουστά και αρκετά ακόμη όργανα ενώ μιλούσε άπταιστα 7 γλώσσες!

Χάρης Χαλκίτης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του πατέρα της Βικτώριας Χαλκίτη

viktoria.jpg

Βικτώρια Χαλκίτη - Χάρης Χαλκίτης

Είχε συνεργαστεί με τον Ντέμη Ρούσσο, Βαγγέλη Παπαθανασίου, Mireille Mathiew, Nicolette, Dalida, Κωνσταντίνα, Δάκη, Φίλιππο Νικολάου, Πωλίνα, Μαντώ, Ζανέτ Καπούγια, Ευρυδίκη και πολλούς άλλους!

Με τη σύζυγό του Ανίτα είχε αποκτήσει δύο παιδιά τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια, η οποία ήταν σήμερα εκεί, συντετριμμένη για τον χαμό του πολυαγαπημένου της πατέρα.

Ανάμεσα στους celebrities που βρέθηκαν σήμερα στον Υμηττό για να του πουν το τελευταίο αντίο ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη, η Εύη Δρούτσα, ο Άκης Δείξιμος, η Κωνσταντίνα, η Έφη Σαρρή και ο Νίκος Τερζής ενώ στεφάνι έστειλε και ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε στιγμιότυπα στη gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved