Gossip Cam

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Η έξοδος και τα τσιφτετέλια στην πίστα μετά τον χωρισμό από τον Ταχτσίδη

Περνά και μόνη της καλά η Ζέτα Θεοδωροπούλου και φαίνεται ότι ο χωρισμός από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη καθόλου δεν την απασχολεί πλέον, καθώς δείχνει να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της.

Μπορεί να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο της στα παιδιά της, όμως, πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεκλέβει λίγες ώρες αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό της.

Το gossip-tv την απαθανάτισε στο Caravan Live Stage, όπου εμφανίζεται ο Ηλίας Γκρέκος και όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι στα καλύτερά της!

Το γλέντι είχε φουντώσει όταν ο Γκρέκος είχε ανέβει στην πίστα και εκείνη δεν μπόρεσε να αντισταθεί! Μαζί με μια φίλη της, ανέβηκαν στο stage και χόρεψαν με την ψυχή τους!

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν μέναμε μαζί με τον Ταχτσίδη. Μόνη μεγάλωνα τα παιδιά!

Και φυσικά δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη. Τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας.

Με ένα μαύρο μίνι φόρεμα και ψηλοτάκουνα, η Ζέτα, έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση που θα συζητηθεί!

Δείτε το βίντεο:


Θυμίζουμε ότι η Ζέτα Θεοδωροπούλου είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της:

«Έχω επαφές με τον πρώην σύζυγό μου… Αναπόφευκτο κακό (πλάκα κάνω). Εννοείται πως έχουμε, είμαστε γονείς. Είναι ο πατέρας των παιδιών μου, θα είμαστε για πάντα γονείς. Δεν αλλάζει αυτό. Τα παιδιά μου έχουν επικοινωνία με τον πατέρα τους που είναι στο εξωτερικό.

Εδώ και 4 χρόνια δεν μέναμε μαζί, ζω μόνη μου στην Ελλάδα εξαιτίας του επαγγέλματός του. Τα παιδιά έχουν καταλάβει τη διαφορά μετά το διαζύγιο. Μόνη μου ξυπνούσα, μόνη μου κοιμόμουν, μόνη μου μεγάλωνα τα παιδιά, απλά ερχόταν μια φορά τον μήνα ή το δίμηνο και έμενε σπίτι. Δεν είμαστε εχθροί, αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι για τα παιδιά θα το κάνουμε».

Διαβάστε επίσης:

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ο διαφορετικός Δεκαπενταύγουστος με τα παιδιά της & το μήνυμα όλο νόημα!

Ζέτα Θεοδωροπούλου: Στιγμιότυπα από το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον Ταχτσίδη

Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον χωρισμό από τον Ταχτσίδη: «Είπα την αλήθεια μου, δεν έβλαψα κάποιον»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved