Gossip Cam

Paparazzi-Η γυναίκα με τα μαύρα: Ο φακός του gossip την «καταδίωξε» στους δρόμους της Αθήνας

Μαρία Μάρκου - Η “Μυστηριώδης Γυναίκα με τα Μαύρα” από το τηλεπαιχνίδι γνώσεων “The Chase” είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια της απογευματινής ζώνης. 

Το κοινό δείχνει από την πρώτη κιόλας σεζόν να “υποκλίνονται” κάθε απόγευμα στην εξυπνάδα, τη γοητεία και το… μυστήριο της.

Κατάγεται από το Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας. Έχει παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές. Είναι απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ και επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστήμιου, της Νομικής Σχολής και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.

Η Μαρία Μάρκου ή αλλιώς “Γυναίκα με τα Μαύρα”, που… καταδιώκει τους παίκτες σε κάθε επεισόδιο, λατρεύει εκτός από τη γνώση και την περιποίηση. Για αυτό είναι πάντοτε λαμπερή και εντυπωσιακή χωρίς υπερβολές.

Κάγκελο η Σκορδά με την Μάρκου από το Chase - «Εγώ ήμουν, θυμάσαι;»

Το μότο της ζωής της είναι το «Ζήσε κρυφά, ζήσε ευτυχισμένος». Η ίδια είχε μιλήσει για το ψευδώνυμο που της έχει δοθεί στο παιχνίδι: «Το προσωνύμιό μου δεν ήταν δική μου επιλογή, ήταν επιλογή των εξαιρετικών συνεργατών που έχουμε στο “The Chase”. Δυσκολεύτηκα να το αποδεχθώ στην αρχή, αλλά με πολλή συζήτηση όχι μόνο το αποδέχθηκα, το αγάπησα και το υποστηρίζω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πιστεύω».

Ο φακός του gossip την «καταδίωξε» στους δρόμους της Αθήνας

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

The Chase – Μαρία Μάρκου: Το πένθος στα 25 της και η εξομολόγηση: «Πόνεσα κι έκλαψα πολύ»

Μαρία Μάρκου: «Διέψευσα πολύ κόσμο που νόμιζε ότι είμαι μια χαζή ξανθιά»

Αποκλειστικό: Αναβρασμός στον ΑΝΤ1 για τη Μάγισσα-Οι τονωτικές ενέσεις στο σενάριο & το τελεσίγραφο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved