Φοίβος-Αμαλία Καντερέ: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι - Η εμφάνιση έκπληξη στο Ηρώδειο!
Gossip Cam

Φοίβος-Αμαλία Καντερέ: Σπάνια βραδινή έξοδος για το ζευγάρι - Η εμφάνιση έκπληξη στο Ηρώδειο!

Σπάνια κάνουν δημόσια εμφάνιση ο Φοίβος με τη σύζυγό του Αμαλία Καντερέ, όμως πριν από λίγες ημέρες έδωσαν το παρών σε μία όμορφη μουσική βραδιά στο Ηρώδειο.

Αφορμή γι' αυτή τη σπάνια έξοδό τους ήταν η συναυλία με τίτλο «Στου φεγγαριού την αγκαλιά» που ήταν ουσιαστικά αφιέρωμα στα 60 χρόνια πορείας του βιρτουόζου του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη.

Φοίβος - Αμαλία Καντερέ: Γιορτάζουν σήμερα 25 χρόνια γάμου! Η συλλεκτική φωτό με τη Δέσποινα Βανδή

4576777

Το ζευγάρι βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων του Αρχαίου Ωδείου Ηρώδου Αττικού και παρακολούθησε μία μοναδική συναυλία στη σκιά της Ακρόπολης σε μία γλυκιά βραδιά γεμάτη μνήμες και μουσική!

Παρ' όλο που ο Φοίβος λόγω των ασταμάτητων επιτυχιών του βρίσκεται πάντα στη πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μία απόφαση που φαίνεται να βρίσκει απόλυτα σύμφωνη τη σύζυγό του με την οποία τον περασμένο Μάιο γιόρτασαν την επέτειο 25 χρόνων γάμου τους. Έναν γάμο που υπήρξε το 1999 το κοσμικό γεγονός της χρονιάς μιας και σ' αυτόν ήταν καλεσμένη η αφρόκρεμα της μουσικής σκηνής της χώρας.

867061.jpg

Στιγμιότυπο από την πρόσφατη έξοδο του ζευγαριού στο Ηρώδειο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δίδυμα τα οποία επίσης μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved