MadWalk 2024: H Βίκυ Καγιά... και οι άλλες-Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μαύρο φόρεμα στο kick off party
NDP Photo Agency
Gossip Cam

MadWalk 2024: H Βίκυ Καγιά... και οι άλλες-Η εντυπωσιακή εμφάνιση με μαύρο φόρεμα στο kick off party

Τo MadWalk 2024 επιστρέφει για 14η χρονιά και το βράδυ της Τετάρτης 23/10 πήραμε μία γεύση από αυτό που θα ακολουθήσει στις 2 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, Tae Kwon Do.

Η απαστράπτουσα Βίκυ Καγιά που θα παρουσιάσει για άλλη μια φορά τη μεγάλη γιορτή της μόδας, βρέθηκε από νωρίς στο Athénée και μας χάρισε μία ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση με μαύρο φόρεμα.

Στον ρόλο της Fashion Partner του MadWalk 2024 η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία θα εμφανιστεί στη σκηνή, αλλά και θα «ανακρίνει» όλους τους συμμετέχοντες σε ένα πρωτότυπο backstage lounge.

Γιώργος Καράβας: «Όταν ολοκληρωθεί η δουλειά, ο καθένας επιστρέφει στη ζωή του»

6Z3A6418.jpg

Η Μαρία Ηλιάκη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Evangelia με την Marseaus, η Ιλένια Ουίλιαμς, ήταν μόνο μερικές από τις επώνυμες κυρίες που εντυπωσίασαν στο φετινό kick off party του Madwalk 2024.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

To MadWalk 2024 έρχεται στο MEGA

Το MadWalk 2024 by Τhree Cents επιστρέφει για 14η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2024, στο Κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου, Tae Kwon Do!

Το μεγαλύτερο show μόδας και μουσικής θα παρουσιάσει το απόλυτο fashion icon, η Βίκυ Καγιά!

Στον ρόλο της Fashion Partner του MadWalk 2024, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία θα εμφανιστεί στη σκηνή, αλλά και θα «ανακρίνει» όλους τους συμμετέχοντες σε ένα πρωτότυπο backstage lounge.

Στην πασαρέλα του MadWalk το κοινό θα απολαύσει εντυπωσιακά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και επιβλητικά performances από δημοφιλείς καλλιτέχνες!

madwalk.jpg

Για ακόμη μια χρονιά, το MadWalk παρουσιάζει τους «Fashion Heroes», τους δικούς του fashion ambassadors. Οι Natasha Kay, Georgia Georgiou, Gingerbread Bae και Ilenia Williams θα συμμετέχουν στα επιμέρους projects που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του θεσμού και τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Μετά το τέλος των catwalks, τo vibe του MadWalk 2024 by Three Cents θα μεταφερθεί στο πιο fashionable και bubbly after party, στον ίδιο χώρο, με απολαυστικά Three Cents cocktails και DJ set από τον Αντώνη Δημητριάδη - AD1.

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: Το throwback βίντεο από τα 15 της που... «έριξε» το Instagram!

Χρηστίδου: «Προτιμώ τη Βίκυ στο Shopping Star» - Η δήλωση για την Παπαγεωργίου που θα συζητηθεί

Καγιά: Δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Η φαρμακερή ατάκα για την Ζενεβιέβ

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved