Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Οι σούπερ γιαγιάδες της ελληνικής σόουμπιζ!
Gossip Specials

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: Οι σούπερ γιαγιάδες της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι όμορφες, λαμπερές αλλά είναι και ευτυχισμένες γιαγιάδες και μάλιστα ιδιαίτερα ενεργές και δείχνοντας λατρεία στα εγγόνια τους! Είναι οι σούπερ γιαγιάδες της ελληνικής σόουμπιζ... 

Έχοντας δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες πολλά χρόνια πριν, είναι χαρούμενες που κατάφεραν να ζήσουν για δεύτερη φορά το θαύμα της ζωής τους και να πειστούν πως «του παιδιού τους το παιδί, είναι δύο φορές παιδί τους»!

annavissiofficial_1654433945_2853921241258913168_1491532044.jpg

Είναι γυναίκες που παρά το γεγονός ότι είναι πολύ επιτυχημένες στην επαγγελματική τους ζωή και χαίρουν δημοφιλίας, συγχρόνως κατάφεραν να ισορροπήσουν και στην προσωπική τους ζωή, δημιουργώντας πολύ δεμένες οικογένειες που πρώτες απ' όλους αποδεικνύουν πως τις θεωρούν τον θεμέλιο λίθο της ζωής τους. Πιστεύουν ακράδαντα στον θεσμό και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μεταδώσουν και στα εγγόνια τους, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς πως η οικογένεια είναι πρώτα και πάνω απ' όλα. Και αυτή πρέπει να είναι δεμένη για τον πατέρα, τη μητέρα και τα παιδιά τους που έρχονται στον κόσμο και πρέπει να μεγαλώσουν σε ένα ισορροπημένο περιβάλλον με τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας. Και επειδή ελληνική οικογένεια χωρίς τη γιαγιά που «παραχαϊδεύει» τα εγγόνια της και γίνεται... χαλί να την πατήσουν, δεν υπάρχει, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, ούτε οι σούπερ γιαγιάδες της ελληνικής σόουμπιζ δεν ξεφεύγουν από το ευτυχές αυτό στερεότυπο!

Μία από τις σούπερ γιαγιάδες της ελληνικής πραγματικότητας, λοιπόν, είναι σίγουρα η Άννα Βίσση η οποία έχει τεράστια αδυναμία στους δύο εγγονούς της, τον Νίκο και τον Νέστορα. Ο πρώτος εγγονός ήρθε στον κόσμο το 2012 όταν η Σοφία Καρβέλα γέννησε στη Νέα Υόρκη ενώ ο μικρότερος, ο Νέστορας ήρθε στον κόσμο τρία χρόνια αργότερα.

annavissiofficial_1654433945_2853921241258937505_1491532044.jpg

«Έχει πλάκα που θα γίνω γιαγιά. Με αναγεννούν η κόρη μου και ο γιος που έρχεται» είχε δηλώσει τότε η Άννα Βίσση η οποία με κάθε ευκαιρία φεύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να περάσει χρόνο με τους δύο εγγονούς της.

Γιαγιά για δεύτερη φορά έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο η Πόπη Τσαπανίδου αφού η κόρη της, Μαρίνα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της! Η οικογένεια της κόρης της γνωστής δημοσιογράφου ζει μόνιμα στην Ολλανδία και ολοκλήρωσε την ευτυχία της με την άφιξη ενός ακόμα παιδιού.

Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε για πρώτη φορά γιαγιά τον Μάιο του 2021 και η γνωριμία της με τον εγγονό της, Έκτορα, ήταν... έρωτας με την πρώτη ματιά!

Δύο φορές γιαγιά είναι και η Χριστίνα Λαμπίρη η οποία χαίρεται κάθε στιγμή με αυτή την ιδιότητά της. Η κόρη της, Μαρίσα, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί το 2021 και τότε η παρουσιάστρια δήλωνε: «Δεν μπορώ να στο περιγράψω, είναι κάποια συναισθήματα που πρέπει να τα βιώσεις. Δεν θα πω τα κλασικά και τα γραφικά και δύο φορές παιδί μου. Είναι παράλληλες αγωνίες. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι η Μαρίσα είναι μαμά, είναι το κοριτσάκι μου, που θέλει φροντίδα. Ότι αναλαμβάνει την ευθύνη ενός ανθρώπου, μου φαίνεται εξωπραγματικό».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ήρθε στον κόσμο και το δεύτερο παιδί της, με τη Χριστίνα Λαμπίρη να δηλώνει για αυτή την τόσο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της: «Είναι μεγαλειώδες το συναίσθημα και πρέπει όλοι να ευλογούνται με αυτό και να ζήσουν τέτοιες στιγμές, να κρατούν εγγόνια στα χέρια τους. Είμαι πολύ υπερπροστατευτική. Ταλαιπωρούσα και ταλαιπωρώ την κόρη μου με την υπερπροστατευτικότητα. Η Μαρίσα είναι μία χαρά, δυνατή».

Η Κατερίνα Διδασκάλου το 2019 απέκτησε ακόμα ένα εγγόνι και φυσικά η χαρά της ήταν απερίγραπτη. «Έχω τρία εγγόνια. Είναι πρόσφατο το νέο εγγόνι, έξι μηνών» είχε πει τότε. Φυσικά είναι αφοσιωμένη γιαγιά κάθε φορά που συναντά τα μικρά της που είναι φυσικά και οι μεγάλες της αδυναμίες.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού τον περασμένο Νοέμβριο έγινε για πρώτη φορά γιαγιά, όταν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Η ηθοποιός, πριν καν έρθει στον κόσμο η μικρή πριγκίπισσά τους δεν έκρυβε τη χαρά της που θα γινόταν γιαγιά.

Η Χριστίνα Παππά, τον Σεπτέμβριο του 2022 κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της την εγγονής της, καρπό του έρωτα του γιου της Δημήτρη Παππά με την Άννα Μπεζάν. «Νομίζω ότι είμαι πολύ καλή σαν γιαγιά, περιμένω λίγο να μεγαλώσει για να με καταλαβαίνει. Θέλω να κάνω πολλά ταξίδια μαζί της, πιστεύω ότι θα την κακομάθω. Με λέει γιαγιά, στην αρχή δεν μου άρεσε, αλλά τώρα λιώνω» είχε δηλώσει σε παλιότερη τηλεοπτική της συνέντευξη η Χριστίνα Παππά η οποία είναι ενεργή γιαγιά και περνάει πολύ χρόνο με τη μικρούλα τους.

20230924180726_1D8A1390.jpg

Τέλος, η Νικολέττα Βλαβιανού είναι μία σούπερ γιαγιά αφού η κόρη της έχει φέρει στον κόσμο τον Νικόλα που είναι ο άντρας της ζωής της.

1675183658259-741945992-VLAVIANOU-4.jpg

H Νικολέττα Βλαβιανού με την κόρη της πού της χάρισε τον εγγονό της.

«Με λέει γιαγιά-νουνού τώρα. Του έχω πει δεν θα σου απαντάω ως γιαγιά. Είμαι και γιαγιά και νονά. Τον αντιμετωπίζω σαν παιδί μου, γιατί όταν έκανα τη Μαρία ήμουν κι εγώ πολύ μικρή, οπότε δούλευα από το πρωί ως το βράδυ. Οπότε το βλέπω σαν δεύτερο παιδί μου» είχε πει για εκείνον η Νικολέττα Βλαβιανού σε παλιότερη συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved