Gossip Specials

Γιορτή της μητέρας - Η Φωτεινή Δάρρα στο gossip-tv: «Η μητρότητα είναι ένα θεϊκό δώρο»

Σήμερα γιορτάζουν όλες οι μανούλες του κόσμου, αυτές της καρδιάς και αυτές της κοιλιάς! Και η Φωτεινή Δάρρα μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv για την ομορφότερη μουσική που φτάνει στα αφτιά της κάθε μέρα και δεν είναι φυσικά άλλη από τη φωνούλα της κόρης της, Ρωξάνης

Ήταν το 2012 όταν η όμορφη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της και από τότε όλα έγιναν ροζ στη ζωή της! Εκείνο το φωτεινό, γλυκό ροζ των παιδικών της ονείρων, όταν η ίδια ευχόταν κάποια στιγμή να γίνει μαμά.

Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Φωτεινής Δάρρα με τον σύζυγό της, στην επίδειξη μόδας του Κωστέτσου!

Το όνειρο λοιπόν έγινε πραγματικότητα και η Φωτεινή Δάρρα κάθε μέρα από τότε που βίωσε το θαύμα της μητρότητας, ζει μικρά όμορφα θαύματα με την κόρη της, την οποία όπως παραδέχεται θαυμάζει απεριόριστα. Και η μόνη ευχή της;

Να δει τη Ρωξάνη της, αυτό το φωτεινό πλάσμα που δίνει φως και στη δική της ζωή, ευτυχισμένη. Τίποτα άλλο δεν είναι σημαντικό για τη Φωτεινή Δάρρα που μακριά από μικρόφωνα και μουσικές σκηνές, είναι μία τρυφερή μανούλα. Η τραγουδίστρια μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv και στην Ελένη Ζούμη για τον ρόλο της ως μαμά της 12χρονης Ρωξάνης, εξηγεί πόσες σημαντικές αλλαγές έφερε στη ζωή της η μητρότητα και αποκαλύπτει τις βάσεις στις οποίες στηρίζεται η μοναδική τους σχέση...

Τι τύπος μαμάς είστε για τη μικρή Ρωξάνη; Η απαιτητική, η αυστηρή, η γλυκιά και τρυφερή ή φίλη;

Θέλω να είμαι όλα τα παραπάνω στην κατάλληλη δοσολογία. Τα παιδιά έχουν ανάγκη πάνω από όλα μια δίκαιη μαμά, μια μαμά με κατανόηση και πίστη στις δυνατότητές τους. Αυτή η μαμά προσπαθώ να είμαι για τη Ρωξάνη.

Τι σημαίνει για εσάς η μητρότητα;

Είναι ένα θεϊκό δώρο. Πάντα έβλεπα τον εαυτό μου ως μια μελλοντική μαμά αλλά ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ την απεραντοσύνη της ευτυχίας που ένιωσα και που νιώθω καθημερινά από τότε που έγινα μητέρα. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που τα κατάφερα. Η μητρότητα με έκανε να καταλάβω τη ματαιότητα κάποιων πραγμάτων και να εκτιμήσω την αξία άλλων. Με έβγαλε εντελώς από το καβούκι μου, με έκανε πιο ελεύθερη. Δεν είναι ο εαυτός μου πάνω από όλα. Απελευθερωτικό και αναγκαίο συναίσθημα για την ενηλικίωση.

Θα θέλατε να είχατε αποκτήσει περισσότερα παιδιά ή πιστεύετε στο «ένα και καλό»;

Δεν πιστεύω στο «ένα, ίσον κανένα». Μάνα γίνεσαι από μια έως πολλές φορές αλλά η ουσία είναι ότι γίνεσαι. Θα ήθελα να βοηθήσω να μεγαλώσουν κι άλλα παιδιά, να τους δώσω την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή. Προσπαθώ να βοηθάω παιδιά που δεν είχαν την ευτυχία να ζήσουν σε οικογένειες ή έχουν, με οποιοδήποτε τρόπο, ανάγκη.

Τι όνειρα έχετε για την κόρη σας; Πώς θέλετε να τη δείτε στο μέλλον;

Θέλω να τη δω ευτυχισμένη. Αυτό μόνο.

Περιγράψτε μας μία αγαπημένη σας συνήθεια που θέλετε να ζείτε μόνο με την κόρη σας...

Μου αρέσει να διαβάζουμε το βράδυ μαζί, να τραγουδάμε μαζί, να αστειευόμαστε.

Πότε νιώθετε ότι η κόρη σας, σας κάνει περήφανη;

Πάντα με κάνει περήφανη και μόνο που υπάρχει. Όταν βλέπω να τη θαυμάζουν κι άλλοι για κάτι που καταφέρνει, αισθάνομαι ότι δεν είμαι «μάνα κουκουβάγια».

Περιγράψτε μας με λίγες λέξεις τη σχέση που έχετε «χτίσει» μαζί της...

Είναι μια σχέση εμπιστοσύνης, αλληλοκατανόησης και αλληλοσεβασμού. Μιλάμε η μια στην άλλη και λέμε αλήθειες. Αγαπάμε η μία την άλλη. Με θαυμάζει -νομίζω- κι εγώ τη θαυμάζω πολύ!

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved