Ο Καράβας πριν από το GNTM - Σπάνια καρέ που σφράγισε με την απαράμιλλη γοητεία του (exclusive)
Gossip Specials

Ο Καράβας πριν από το GNTM - Σπάνια καρέ που σφράγισε με την απαράμιλλη γοητεία του (exclusive)

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της εγχώριας showbiz και κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο στις πασαρέλες όσο και τηλεοπτικά. Ο Γιώργος Καράβας έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στον χώρο της μόδας και συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM όπου έγινε πολύ αγαπητός.

Ο τηλεοπτικός coach του fashion reality του STAR έκανε την έκπληξη και παρακολουθώντας την πορεία του είμαστε πλέον σίγουροι πως τίποτα δεν έγινε τυχαία.

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας: 4+1 celeb ζευγάρια γιορτάζουν και ποζάρουν με τα παιδιά τους!

Ποιος είναι όμως, ο Γιώργος Καράβας;

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 1982, είναι 42 ετών, έχει ύψος 1.87 και όταν ξεκίνησε το ταξίδι του στον χώρο της μόδας δε φανταζόταν ότι θα κάνει καριέρα στο εξωτερικό και θα συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Ο γαλλικός οίκος Hermès, τον έχρισε κεντρικό πρόσωπο για τη διεθνή του καμπάνια πριν από αρκετά χρόνια ενώ ακολούθησαν πολυάριθμες συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μόδας, όπως Jean Paul Gaultier, Gianfranco Ferré και Vivienne Westwood.

KARAWAS2.jpg

Το όνειρο που δεν έγινε πραγματικότητα
Παρά τη μεγάλη, διεθνή καριέρα του στον χώρο της μόδας, ο Γιώργος Καράβας ως παιδί είχε άλλους στόχους. «Είμαι μεγαλωμένος στο κέντρο της Αθήνας, την Κυψέλη, όπου όλα τα αγόρια έπαιζαν ποδόσφαιρο. Οι ειδικοί με θεωρούσαν μεγάλο ταλέντο και εγώ είχα ένα όνειρο: να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ασχολήθηκα με την μπάλα πολλά χρόνια. Η ζωή όμως, είχε άλλα σχέδια. Λίγο προτού γραφτώ στο επαγγελματικό τμήμα του Ιωνικού, που αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία τότε, ένας σοβαρός τραυματισμός έβαλε φρένο στις φιλοδοξίες μου. Και το όνειρο πάγωσε».

Ο Γιώργος Καράβας είναι παντρεμένος από το 2012 με τη Ραφαέλα Ψαρρού και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Φίλιππο που είναι επτά ετών και την Καλλιόπη, πέντε ετών.

Το gossip-tv.gr σας παρουσιάζει στην παρακάτω Gallery αποκλειστικά καρέ από φωτογραφήσεις που έχει κάνει ο Γιώργος Καράβας.

Ενοχλημένος ο Καράβας: «Κάνατε ερωτήσεις χωρίς να υπάρχει κάποιο επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ»

Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Η κόρη τους έγινε 9 ετών και είναι μία κούκλα

Καράβας για Survivor: «Δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε τέτοιου είδους πρότζεκτ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved