Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: Ο νικητής του MasterChef στο gossip-tv - Πού θα δώσει το έπαθλο των 100.000
Gossip Specials

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: Ο νικητής του MasterChef στο gossip-tv - Πού θα δώσει το έπαθλο των 100.000

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος - Με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή ολοκληρώθηκε ο 8ος κύκλος του MasterChef μέσα από τη συχνότητα του STAR. Αυτός ήταν ένας από τους πιο ανατρεπτικούς και απαιτητικούς στην ιστορία του μαγειρικού διαγωνισμού.

Το μαγειρικό ταξίδι του 2024 ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, Λευτέρη Ζαφειρόπουλου.

Οι 24 υποψήφιοι ξεκίνησαν τον μαγειρικό μαραθώνιο του MasterChef 2024, αλλά ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ήταν εκείνος που κατόρθωσε με επιτυχία σε κάθε απαιτητική μαγειρική δοκιμασία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει όλους αυτούς τους μήνες.

Masterchef: Αυτά τα νούμερα τηλεθέασης έκανε ο μεγάλος τελικός

DED3.jpg

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος

Ο Λευτέρης πήρε την πρωτιά με συνολικά 23 βαθμούς στις τρεις δοκιμασίες. Ο ίδιος κέρδισε τον τίτλο και το μεγάλο ποσό των 100.000 ευρώ.

Εμφανώς συγκινημένος αφιέρωσε τη μεγάλη του νίκη στον θείο του, που δεν είναι πια στη ζωή, φέρνοντας κλάματα στους συγγενείς του.

mama3.jpg

O Λευτέρης Ζαφειρόπουλος με τη μητέρα του!

Ο μεγάλος νικητής μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τη μεγάλη αυτή νίκη. O ίδιος αποκάλυψε πως ένα μέρος του επάθλου που κέρδισε θα το δώσει στους γονείς του με σκοπό να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι.

«Είναι μοναδική η εμπειρία που έζησα και που κατάφερα να φτάσω στο στόχο μου. Πίστευα στον εαυτό μου από την αρχή», είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα του gossip-tv.gr.

Δείτε το βίντεο:

Ποιος είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι 29 χρόνων και έχει εμπειρία σε διάφορες κουζίνες, έχοντας δουλέψει από εστιατόρια στο Λονδίνο μέχρι και σε σουβλατζίδικο.

Αποφάσισε να σπουδάσει μηχανικός αεροσκαφών, μια επιλογή που τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ανταποκρινόταν στα πραγματικά του ενδιαφέροντα. Με επιρροές από το θείο του, που είναι μάγειρας, και τη μητέρα του, που είναι ζαχαροπλάστης, η μαγειρική τον κέντρισε κι αποφάσισε να αλλάξει καριέρα για να ακολουθήσει το νέο του πάθος.

Ο Λευτέρης παρακολούθησε σπουδές σε ιδιωτική σχολή και στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρακτική του εκπαίδευση στο εστιατόριο του καζίνο Mont Parnes, το οποίο σηματοδότησε την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία. Ακολούθησε μια σειρά θέσεων σε εστιατόρια της Αθήνας, όπως το Politia Club, όπου υπηρέτησε ως executive chef, επιμελούμενος μενού. Κατόπιν, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, εξασφαλίζοντας τη θέση του Β’ μάγειρα στο πολύ απαιτητικό εστιατόριο Berner’s Tavern (3 AA Rosette) στο Λονδίνο, υπό την συμβουλή του διεθνούς φήμης σεφ Jason Atherton.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved