Αποκλειστικό: Η απαστράπτουσα Μιμή Ντενίση, τα burger της Βογιατζάκη & η «κατάρα» που θα πιάσει 100%
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Η απαστράπτουσα Μιμή Ντενίση, τα burger της Βογιατζάκη & η «κατάρα» που θα πιάσει 100%

Με ένα μεγάλο πάρτι ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της νέας τρελής κωμωδίας «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» που θα δούμε στον Alpha τον Οκτώβριο. 

Οι συντελεστές το γιόρτασαν με ένα μεγάλο πάρτι στην καρδιά της Αθήνας παρέα με δημοσιογράφους.

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», μια παρωδία ολόκληρης της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha, μέσα από την κωμική ματιά του διδύμου των επιτυχιών Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα.

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές

80f9d0dc-katara.jpg

Μία μουσική πανδαισία με την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους στη μουσική και της Αφροδίτης Μάνου στους στίχους θα συνοδεύσει την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Στο soundtrack, που θα κυκλοφορήσει από την Panik Records, συμμετέχουν μερικοί από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες, οι οποίοι θα έχουν ρόλο στη νέα κωμική σειρά των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, που θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τον Alpha.

Πώς μπορεί να χωρέσει ολόκληρη η τηλεόραση σε μία σειρά; Η απάντηση έρχεται με την «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» τη νέα σεζόν στον Alpha!

Δείτε το ρεπορτάζ

Στο πάρτι βρέθηκε και η Μιμή Ντενίση η οποία ήταν απαστράπτουσα για άλλη μια φορά. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα είναι και η ταλαντούχα Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός έμεινε έκπληκτη όταν εμφανίστηκε μπροστά της η Μιμή Ντενίση και κρατώντας ένα πιάτο με burger έσπευσε να την χαιρετήσει.

Δείτε τα αποκλειστικά καρέ που εξασφαλίσαμε:

Η «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» έρχεται στον Alpha και είναι συναρπαστική

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved