Αποκλειστικό-Σάκης Ρουβάς: H εξόρμηση στο Κολωνάκι, ο Desmond Child και η γυμναστική στην ύπαιθρο
Gossip Specials

Αποκλειστικό-Σάκης Ρουβάς: H εξόρμηση στο Κολωνάκι, ο Desmond Child και η γυμναστική στην ύπαιθρο

Στην Αθήνα βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες ο Αμερικανός συνθέτης και παραγωγός κορυφαίων επιτυχιών Desmond Child. Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε και ο απόλυτος Έλληνας Σταρ Σάκης Ρουβάς ο οποίος συνδέεται φιλικά και επαγγελματικά με τον συνθέτη εδώ και πολλά χρόνια.

Ο βραβευμένος με Grammy συνθέτης και παραγωγός βρέθηκε σε εκδήλωση στο Αμφιθέατρο της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών Cotsen Hall όπου παρουσιάστηκαν στιγμές και ιστορίες από τη μεγάλη σταδιοδρομία του.

Σε αυτό το ξεχωριστό Masterclass ο ίδιος μοιράστηκε εμπειρίες, τεχνικές και όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά για ένα ιδιαίτερο piano recital.

bb1c6715-a589-491b-9546-72a815d4254c.jpeg

Η Ελλάδα είναι για εκείνον ένα “δεύτερο σπίτι” όπως έχει τονίσει πολλές φορές. Πριν από 20 χρόνια περίπου έγραψε μαζί με τον Φοίβο το πρώτο διεθνές άλμπουμ του Σάκη Ρουβά, “Όλα Καλά”. Η σύνδεση του Desmond Child με την Ελλάδα όμως δε μένει εκεί. Επισκέπτεται σχεδόν κάθε χρόνο τη χώρα μας και δεν έχει κρύψει ότι ο ελληνικός πολιτισμός τον εμπνέει.

Ο Σάκης Ρουβάς έφτασε στον χώρο και επειδή η γυμναστική είναι μέρος της ζωής του θέλησε να κάνει μερικές ασκήσεις στην ύπαιθρο.

434E.jpg

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved