Survivor 2024 Τελικός: Το gossip-tv στη μεγάλη βραδιά ανάδειξης του νικητή! Οι λαμπερές αφίξεις
Gossip Specials

Survivor 2024 Τελικός: Το gossip-tv στη μεγάλη βραδιά ανάδειξης του νικητή! Οι λαμπερές αφίξεις

Survivor 2024: Τελικός για... γερά νεύρα αναμένεται να είναι ο αποψινός (26/6) για τους τρεις μεγάλους φιναλίστ, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνη Μπολέτση και Ντάνιελ Νούρκα που θα αναμετρηθούν για το μεγάλο έπαθλο! 

Μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Γιώργου Γκιουλέκα ο οποίος ηττήθηκε από τον Ντάνιελ Νούρκα, οι τρεις φιναλίστ αναμένεται να διεκδικήσουν με το ίδιο πάθος και την ίδια ένταση το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Δαλάκα η οποία συμμετείχε φέτος για τέταρτη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης έχει κατακτήσει μία φορά στο παρελθόν το έπαθλο και τώρα θέλει να κάνει την έκπληξη και να το κερδίσει για δεύτερη, όπως ακριβώς έχει καταφέρει και ο Σάκης Κατσούλης, μία με το Survivor All Star και μία με το Survivor που είχε κερδίσει το 2021.

Σε ό,τι αφορά τον Φάνη Μπολέτση, θεωρούν πως είναι αξιότατος αντίπαλος της Κατερίνας ενώ ο Ντάνιελ Νούρκα είναι η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς καθώς δεν είχε ξεκινήσει και τόσο δυναμικά, όμως προς το τέλος, απέδειξε ότι είναι και εκείνος άξιος αντίπαλος και σίγουρα υπολογίσιμη δύναμη!

Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι του αποψινού μεγάλου τελικού, απόψε στον ειδικά διαμορφωμένο στίβο του Άλσους Γαλατσίου οι τρεις φιναλίστ θα αναμετρηθούν για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ έχοντας να αντιμετωπίσουν νέους στόχους και προκλήσεις!

Τα ματσαρίσματα θα γίνουν με κλήρωση και οι Survivors θα έχουν επτά ζωές. Μένει να δούμε ποιος θα καταφέρει τελικά να φτάσει στη νίκη και να είναι ο νέος Survivor.

Το gossip-tv δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια μεγάλη βραδιά, καταγράφοντας με την κάμερά του όλα όσα συμβαίνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το Άλσος Γαλατσίου λίγο πριν την έναρξη του live:

Στον χώρο έφτασε και ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος συνόδευε τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη η οποία ήταν ανάμεσα στις παίκτριες του φετινού Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός έφτασε στο Άλσος Γαλατσίου για να παρουσιάσει τον τελικό με δύο από τα μεγαλύτερα παιδιά του που προφανώς ήθελα να ζήσουν από κοντά τη βραδιά:

Λίγο πριν ξεκινήσει το live, οι πρώην παίκτες είχαν στήσει πηγαδάκια έξω από το Άλσος Γαλατσίου:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved