Αποκλειστικές εικόνες - Σύρος: Εκλεκτές παρουσίες στην αρχόντισσα των Κυκλάδων
Gossip Specials

Αποκλειστικές εικόνες - Σύρος: Εκλεκτές παρουσίες στην αρχόντισσα των Κυκλάδων

Στην αρχόντισσα των Κυκλάδων, τη Σύρο βρέθηκαν πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή το φεστιβάλ μπάσκετ που διεξάγεται στο νησί από τις 28 έως τις 30 Ιουνίου, στην πλατεία Μιαούλη.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί και ανάμεσα σε άλλους εντόπισε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, τον Κώστα Φραγκολιά, τη Δώρα Πατσιώτη, τον Δημοσθένη Τζουμάνη, τον Γιώργο Κοψιδά και τον Γρηγόρη Μπάκα.

Πάρης Αλεξάνδρου: Στη Σύρο με την Τούνη και οι αγκαλιές με τον μπαμπά του - Αποκλειστικά στιγμιότυπα

Το νησί που βρίσκεται κάθε χρόνο στις προτιμήσεις των τουριστών βρέθηκε για άλλη μια φορά στο επίκεντρο με αφορμή το φεστιβάλ και πλήθος κόσμου επέλεξε τη διαφορετική γιορτή για την ψυχαγωγία του.

Τα λαμπερά πρόσωπα που βρέθηκαν στη Σύρο θέλησαν να κάνουν και μερικές βόλτες για να θαυμάσουν τα τοπία και τις υπέροχες παραλίες του νησιού.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω gallery:

Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Από τη Φολέγανδρο στη Σύρο


Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε στο gossip-tv.gr για το νησί που λατρεύει.

Συνάντησα παλιούς φίλους από το Just the 2 of us. Αγάπησα και τη Σύρο όπως και τη Φολέγανδρο. Με γοήτευσε η αρχοντιά των επιβλητικών κτιρίων. Το κτίριο του Δημαρχείου της Σύρου που και εσωτερικά και εξωτερικά είναι ένα κόσμημα. Έχει πολλά όμορφα χωριά με οργανωμένες παραλίες σε τιμές κανονικές.

err4.jpg

Εγώ προσωπικά έδωσα συγχαρητήρια στον Δήμαρχο της Σύρου Κο. Αλέξη Αθανασίου για την ευαισθησία του αφού έχει μεριμνήσει για τα άτομα με ειδικές ανάγκες με μπάρες και διαδρόμους στις παραλίες για τους τυφλούς όπως άλλωστε και σε όλη την πόλη υπάρχουν παντού μπάρες για ΑΜΕΑ όπως και πάρκινγκ. Είναι ένα νησί που δεν είναι ακριβό και οι ντόπιοι με έκαναν να αισθανθώ σαν αρχόντισσα.

Ρούλα Κορομηλά: Ξανά μπροστά στο δημαρχείο της Σύρου 26 χρόνια μετά την τελευταία εκπομπή στο νησί

Η Δανάη Μιχαλάκη στη Σύρο με την κόρη της - Είναι η πιο τρυφερή μαμά! Αποκλειστικές φωτό!

Δανάη Μιχαλάκη: Η νέα φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα στη Σύρο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved