Αποκλειστικό-Η Μάγισσα: H πιο εντυπωσιακή προσθήκη στο καστ της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν
Gossip Specials

Αποκλειστικό-Η Μάγισσα: H πιο εντυπωσιακή προσθήκη στο καστ της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν

«Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά» έρχεται να σαρώσει ξανά τα πάντα στο πέρασμα της και αν κρίνουμε από το καστ των πρωταγωνιστών η Νο1 σειρά της prime time ζώνης για τη σεζόν 2023-2024 θα κατακτήσει την κορυφή για άλλη μια φορά.

Η επιλογή του πολυάριθμου καστ ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες και ήδη έχουμε διαπιστώσει από τα πρώτα ονόματα ότι οι προσδοκίες του κοινού θα είναι υψηλές.

Γιώργος Γάλλος: Στη μικρή οθόνη συναντήθηκα με ανθρώπους που με βοήθησαν να υπερβώ τα όριά μου

Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μελέτης Ηλίας, Μαρία Κίτσου και Γιώργος Παπαγεωργίου θα είναι μόνο μερικά από τα μέλη των δύο οικογενειών ενώ τα πρόσωπα που προστίθενται συνεχώς στο καστ, αποτελούν εκπλήξεις.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές γνωρίζουμε πως έχουν ξεκινήσει οι πρώτες πρόβες ανάμεσα στους νέους ήρωες παρόλο που τα πρόσωπα που θα έχουν κεντρικό ρόλο στον νέο κύκλο αποκαλύπτονται σταδιακά.

eSkbS-gbnm83-3-scaled.jpg

Η νέα εντυπωσιακή προσθήκη στο καστ

Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές θα δούμε και μία εκρηκτική παρουσία η οποία θα αποτελέσει την έκπληξη του δεύτερου κύκλου. Ο λόγος για την εντυπωσιακή Έλενα Σαλαμπάση η οποία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr θα αποτελέσει μία από τις βασικές ηρωίδες του νέου κύκλου και μάλιστα θα είναι ένα από τα μέλη της οικογένειας του Μελέτη Ηλία.

Snapinsta.app_309749382_638111904363408_1833554643244707285_n_1080.jpg

H Έλενα Σαλαμπάση

Η Έλενα Σαλαμπάση γεννήθηκε στην Καστοριά και τελείωσε το Λύκειο στο Διδυμότειχο. Σπούδασε Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όμως τη κέρδισε τελικά η υποκριτική.. Σπούδασε στην Ανώτερη Δραματική Σχολή Διομήδης Φωτιάδης και Ανώτερη Δραματική Σχολή «Δήλος» της Δήμητρας Χατούπη.

Τηλεοπτικά τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα» το 2019-2020 στον ΑΝΤ1 ενώ το 2021 έπαιξε στο σήριαλ του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει».

Δείτε μερικά υπέροχα φωτογραφικά καρέ από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά» - Όσα γνωρίζουμε για τον δεύτερο κύκλο:

Στον δεύτερο κύκλο, ήδη γνωρίζουμε πως θα επιστρέψουμε 100 χρόνια πριν σε έναν παλαιότερο κόσμο, το 1710 στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Τότε που οι γυναίκες τουλάχιστον από την πλευρά των Γερακάρηδων - δηλαδή οι πρόγονοι της Κυπριανής - ήταν οι πρώτες μάγισσες.

Ο τίτλος «Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά» συνδέεται και με την προηγούμενη Μάγισσα συμβολικά, αφού όπως θυμάσαι ο κρυμμένος θησαυρός του πατέρα Γερακάρη περιείχε μία καρδιά. Το πώς θα λειτουργήσει αυτός ο συμβολισμός θα το δούμε από τον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης:

Μάγισσα: O Λευτέρης Χαρίτος αποκάλυψε τον συμπρωταγωνιστή της Μαρίας Κίτσου

Ο Μελέτης Ηλίας στη Μάγισσα!

Μηλιώνης – Πολυζώνη: Η τρυφερή σχέση, οι διακοπές και τα σχόλια στα social

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved