Gossip Specials

Top 5: Αποκάλυψη Χρανιώτη για τη σύζυγό του που μας άφησε άφωνους, ένας χωρισμός & ο Κακκαβάς

Την εβδομάδα που πέρασε ήταν πολλά τα θέματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας και εμείς γνωρίζουμε ποια ήταν τα κορυφαία πέντε γεγονότα που εσείς ξεχωρίσατε με τα «κλικ» σας... 

Ας τα δούμε ένα προς ένα...

Αποκαλυπτικός ο Χρανιώτης: Άκουγα ήχους από τη γυναίκα μου που δεν ήταν ωραίοι. Δεν είμαι ηλίθιος

O Γιώργος Χρανιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά και μίλησε μεταξύ άλλων για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του ο γάμος με την Γεωργία Αβασκαντήρα και ο ερχομός του γιου του.

Αρχικά ανέφερε: «Δεν είμαι πια αιώνιος έφηβος. Τα τελευταία 4-5 χρόνια αρχίσω αι καταλαβαίνω ότι είμαι άντρας. Με τρομάζει η πιθανότητα να αφήσω το παιδάκι που έχω μέσα μου αλλά μετά τον γιο μου αρχίζω και λειτουργώ αντρικά».

Instagram / gavaskantira

Και πρόσθεσε: «Ήθελα να περάσω από το εγώ στο εμείς. Δεν είχα σκύλο μικρός, δεν είχα κάποιον να φροντίζω. Από 23 μένω μόνος μου και έπρεπε μόνος μου να φτιάξω την ψυχή μου».

Ράντου σε Παπακωνσταντίνου: «Του είπα “πάω να πέσω από το μπαλκόνι” & μου είπε “θα πέσουμε μαζί”»

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η μέρα της επετείου γάμου στις 28/6 για την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου καθώς έκλεισαν 30 χρόνια γάμου.

Η ηθοποιός θέλησε εκείνη την ημέρα να μοιραστεί τη χαρά της με το διαδικτυακό της κοινό και έκανε μια επική ανάρτηση στο Facebook.

Η Ελένη Ράντου ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία η ίδια και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ποζάρουν χαμογελαστοί.

Instagram / elenasdiary_blog

Στη λεζάντα έγραψε μερικά λόγια γεμάτα χιούμορ, αλλά και βαθύ νόημα που δείχνουν γιατί αυτό το ζευγάρι παραμένει τόσο αγαπημένο έπειτα από 30 χρόνια γάμου.

“Το πρωί πληροφορήθηκα από τη φίλη μου την Αγγελική, γιατί η μνήμη μου εμένα με απατά, ότι σήμερα κλείνουμε 30 χρόνια γάμου!!! Σκουντάω τον Βασίλη, του λέω “ξύπνα σήμερα έχουμε επέτειο 30 χρόνων. Πάω να πέσω από το μπαλκόνι”… κι εκείνος μου λέει “περίμενε με έρχομαι να πέσουμε μαζί !Αυτό θα πει 30 χρόνια μαζί!”, έγραψε η Ελένη Ράντου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε - Η ανακοίνωση on camera

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε και μόλις έγινε γνωστό.

Χώρισε και το ανακοίνωσε on camera!

«Είμαι ελεύθερος, έχω χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν είμαστε πλέον μαζί, της εύχομαι όμως τα καλύτερα, όλα καλά. Τώρα θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου» είπε ο Τίτος Λαχανάς αποκαλύπτοντας έτσι τον χωρισμό του από την Αριστέα Αλεξανδράκη.

Κώστας Κακκαβάς: H απομόνωση, το προσωπικό του δράμα και η σημερινή εμφάνιση στα 88 του χρόνια

Κώστας Κακκαβάς - Ήταν ο γόης του ελληνικού κινηματογράφου και στη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε πλάι στα ιερά τέρατα του θεάτρου. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1950 και από τότε έπαιξε στις μεγαλύτερες παραγωγές της Μεγάλης οθόνης.

Γεννήθηκε 8 Ιανουαρίου 1936 στην Αθήνα και φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου απ' όπου πήρε άδεια ηθοποιού ως εξαιρετικό ταλέντο.

Πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν στην ταινία Στέλλα (1955) του Μιχάλη Κακογιάννη όπου πήρε μέρος με το ψευδώνυμο Κώστας Καράλης. Ακολούθησε η μία και μόνη συνεργασία του με τη Φίνος Φιλμ στον Αγαπητικό της βοσκοπούλας (1955). Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε σε πολλές ταινίες, κυρίως μελοδραματικές.

Κάγκελο ο Λιάγκας: Συνεργάτιδά του ανακοίνωσε on air στο Πρωινό ότι αποχωρεί από την εκπομπή

Αυλαία έριξε στις 5 Ιουλίου το Πρωινό και συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα αποχωρεί και το ανακοίνωσε η ίδια στον αέρα της εκπομπής!

Αφού είπε τα τηλεοπτικά νέα, αποκάλυψε ότι δεν θα είναι την επόμενη σεζόν στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1!

Ο λόγος για τη Ναταλία Ανδρικοπούλου που είπε: «Θα ήθελα Γιώργο αν μου επιτρέπεις να σας ευχαριστήσω όλους και να ευχηθώ καλή συνέχεια για του χρόνου και να σας πω ότι ήταν μία ωραία διδακτική χρονιά για εμένα, που έμοιαζε λίγο με τηλεπαιχνίδι παρά με εκπομπή»!

Και τότε ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε: «Γιατί;» και εκείνη πέταξε το παράπονό της «ένα λεπτό, ένα λεπτό μου έλεγες πολλές φορές., αλλά ήταν πολύ ευχάριστο»!

Διαβάστε περισσότερα:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved