Gossip Specials

Αποκλειστικό-Ρουβάς: Το φιλί του Σάκη με την χορεύτρια στο φινάλε της Νο1 εκπομπής της Κυπριακής TV

Σάκης Ρουβάς - Αυλαία έριξε το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου η εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη που μεταδίδεται στον Alpha Κύπρου.

Το τελευταίο επεισόδιο του «Λούης Night Show» βγήκε από το Αμφιθέατρο Ιδαλίου και οι εκλεκτές παρουσίες ήταν πολλές. Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο απόλυτος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς ο οποίος έκανε Χαμό από το πρώτο λεπτό της εμφάνισης του στη σκηνή.

Σάκης: 21 χρόνια με την Κάτια Ζυγούλη και ακόμα λιώνει: «Χρόνια πολλά άγγελέ μου»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη θα ρίξει αυλαία με

Ο Λούης και η ομάδα του, είχαν ετοιμάσει ένα μοναδικό show για το κοινό που βρέθηκε στο γύρισμα, αλλά και για όσους απόλαυσαν την αγαπημένη τους σατιρική εκπομπή από το σπίτι.

Ο Λούης Πατσαλίδης ευχαρίστησε τους τηλεθεατές για όλα αυτά τα χρόνια ενώ επισήμανε: «Θα υπάρχουμε όσο το θέλετε εσείς».

Κάθε χρόνο, τη διασκέδαση, αναλαμβάνουν κορυφαίοι Έλληνες τραγουδιστές που ξεσηκώνουν το κοινό ερμηνεύοντας live τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες. Το 2021 το closing του «Λούης Night Show» έκαναν η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Stavento και το 2022 «έδωσαν» τη σκυτάλη στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Την περασμένη χρονιά, η MELISSES με τον Χρήστο Μάστορα ήταν οι special guests, ενώ φέτος στην Κύπρο εμφανίστηκε ο super star Σάκης Ρουβάς και χάρισε σε όλους ανεπανάληπτες στιγμές.

Δείτε αποκλειστικό υλικό με την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά:

Διαβάστε επίσης:

Ματθλίδη Μαγγίρα: «Έλεγαν ότι εγώ και η Μπέττυ φταίγαμε που ο Σάκης βγήκε 7ος στη Μόσχα»

Σάκης: Τα 5 χρόνια στην Αμερική, η δυσλεξία, το νυχτερινό σχολείο, η Κάτια & τα παιδιά τους

Σάκης: «Ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, τελειώσαμε μαζί το λύκειο»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved