Exclusive υλικό: Ήβη Αδάμου-Μιχάλης Κουϊνέλης - «Βούλιαξαν» τα Τίρανα από κόσμο στη συναυλία τους
Gossip Specials

Exclusive υλικό: Ήβη Αδάμου-Μιχάλης Κουϊνέλης - «Βούλιαξαν» τα Τίρανα από κόσμο στη συναυλία τους

Στα Τίρανα βρέθηκαν η Ήβη Αδάμου και ο σύζυγός της Μιχάλης Κουϊνέλης με αφορμή την καλοκαιρινή τους περιοδεία που συνεχίζεται με τεράστια επιτυχία.

Το ζευγάρι συνδυάζει αυτό το καλοκαίρι περιοδεία και διακοπές.

Η Ήβη Αδάμου ενημέρωσε το διαδικτυακό της κοινό ότι θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Αλβανίας για μία εκρηκτική εμφάνιση ποζάροντας με τον αγαπημένο της. Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία φαίνεται να είναι το αγαπημένο ζευγάρι στο αεροδρόμιο καθ’οδόν για τα Τίρανα, για να πραγματοποιήσει την επόμενη του συναυλία. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Τίρανα…Ερχόμαστε…»

Exclusive Video: H Ήβη Αδάμου «ταρακούνησε» το Μπόντρουμ-Της έφτιαξαν ως και πιάτα με το πρόσωπό της

Screenshot-2024-07-16-075211.jpg

Βούλιαξαν τα Τίρανα από κόσμο

Η τραγουδίστρια έδωσε μία ακόμη μοναδική συναυλία με τον σύζυγό της μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε στο Μπόντρουμ της Τουρκίας και στην Αττάλεια, με την οποία ξεκίνησε και η καλοκαιρινή περιοδεία. Στη συναυλία τους στην Αλβανία βρέθηκαν 5000 θεατές.

Για άλλη μια φορά, όπως ήταν φυσικό, κατάφεραν να ξεσηκώσουν το κοινό με τις εκρηκτικές ερμηνείες ενώ οι θαυμαστές τους μοιράστηκαν σχετικά βίντεο στα social media.

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr:

Σαρώνει με το τραγούδι «Είπες»

Στο YouTube η Ήβη έχει «κατασκηνώσει» στα Trends και δε φεύγει με τίποτα από την πρώτη πεντάδα, μετρώντας πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές, οι αγορές στα ψηφιακά καταστήματα πέφτουν «βροχή», ενώ έχει «κατακλύσει» τα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας. Την ίδια στιγμή στο TikTok γίνεται πανικός με το «Είπες» να μετρά πάνω από 6.000 βίντεο και… χιλιάδες ανθρώπους να το αφιερώνουν σε όσους «είπαν, τι δεν είπαν» και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Ανατολή- Νεφέλη Κουινέλη: Μικρή fashionista η κόρη της Ήβης – Η πόζα με λευκό φόρεμα και βεντάλια

Ανατολή Κουινέλη: Η κούκλα κόρη των Αδάμου-Stavento με τα καταπράσινα μάτια, έκανε πάρτι γενεθλίων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved