To gossip-tv στη συναυλία της Taylor Swift στο Μιλάνο-Το φαινόμενο Beatles & το οικονομικό αποτύπωμα
Gossip Specials

To gossip-tv στη συναυλία της Taylor Swift στο Μιλάνο-Το φαινόμενο Beatles & το οικονομικό αποτύπωμα

Στην Ιταλία έφτασε το «Eras Tour» και συγκεκριμένα στην καρδιά της μόδας, το μαγευτικό Μιλάνο. Η Taylor Swift έγραψε για δύο ακόμη φορές ιστορία στη μουσική βιομηχανία.

Η απόλυτη ποπ σταρ βρέθηκε στη σκηνή του θρυλικού San Siro το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιουλίου για δύο μοναδικές εμφανίσεις οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν ήταν μονάχα δύο απλές συναυλίες.

Από το πρωί του Σαββάτου το Μιλάνο δεν ήταν μονάχα η πρωτεύουσα της μόδας, ήταν η πόλη της... Taylor Swift. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά του πλανήτη, συγκεντρώθηκαν για να γίνουν κομμάτι της ιστορίας.

TA32.jpg

Οι φανατικοί οπαδοί του φαινομένου Taylor Swift κατέκλεισαν το στάδιο για να απολαύσουν το φαινόμενο του 21ου αιώνα. Η διάσημη τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους 80.000 Swifties για άλλη μια φορά και άφησε ανεξίτηλο το οικονομικό της αποτύπωμα και στη γειτονική Ιταλία.

4rf.png

Η τραγουδίστρια με την περιοδεία The Eras Tour δεν έχει απλά ανέβει επίπεδο αλλά έχει εκτοξευτεί στην κορυφή επηρεάζοντας τομείς όπως η οικονομία αλλά και η πολιτική.

Το φαινόμενο Beatles

Ιστορικός του μέλλοντος θα τοποθετήσει την Αμερικανίδα ποπ σταρ δίπλα στους Beatles ή στον Elvis Presley καθώς είναι η μοναδική καλλιτέχνις που κατάφερε να σπάσει ρεκόρ που μέχρι τώρα κατείχαν μόνο οι δύο πρώτοι.

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από τις εμφανίσεις της Taylor Swift

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα»

Την ολοκλήρωση των δύο συναυλιών ακολούθησε μια ανάρτηση στο Instagram με την οποία η δημοφιλής καλλιτέχνης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της με ένα εγκάρδιο post.

«WOW Μιλάνο. Αυτά ήταν πραγματικά 2 από τα αγαπημένα μου πλήθη που έχουν υπάρξει ποτέ. Το πάθος και η γενναιοδωρία που μας δείξατε… ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα να παίξω για εσάς. Grazi mille!! Θα επιστρέψουμε!!»

https://www.instagram.com/p/C9c3Mo1uFd2/

Η Taylor Swift σε αριθμούς για το 2024

Στις 19 Απριλίου του 2024 κυκλοφόρησε το άλμπουμ με τίτλο “The Tortured Poets Department” και πούλησε 2,6 εκατομμύρια αντίτυπα την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, χαρίζοντας της το όγδοο άλμπουμ της που έφτασε στο No. 1 στο Billboard από το 2020.

Τον Φεβρουάριο στα βραβεία Grammy, έγινε η πρώτη καλλιτέχνης που κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς για τέταρτη φορά, σπάζοντας πια την ισοπαλία των τριών που είχε για χρόνια με τον Frank Sinatra, τον Stevie Wonder και τον Paul Simon.

Η τελευταία περιοδεία της, “Eras”, 152-ημερών σημείωσε ένα νέο ρεκόρ καθώς εκτιμάται πως έκανε πωλήσεις εισιτηρίων ύψους 1,04 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

Taylor Swift: Το 11ο άλμπουμ της σπάει κάθε ρεκόρ & τα νέα της τραγούδια μας ραγίζουν... την καρδιά!

Μπλεξίματα για την Τέιλορ Σουίφτ - Ο πατέρας της κατηγορείται για επίθεση σε φωτογράφο

Η Τέιλορ Σουίφτ στην κορυφή των παγκόσμιων πωλήσεων για 4η φορά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved