Τζένη Καζάκου: H εγγονή της Τζένης Καρέζη αποκλειστικά στο gossip-tv.gr
Gossip Specials

Τζένη Καζάκου: H εγγονή της Τζένης Καρέζη αποκλειστικά στο gossip-tv.gr

Στην περίπτωση της ισχύει το γνωμικό που λέει το μήλο κάτω απ΄ τη μηλιά θα πέσει και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού η ταλαντούχα Τζένη Καζάκου είναι εγγονή του Κώστα Καζάκου και της Τζένης Καρέζη που σήμερα κλείνουν 32 χρόνια ολόκληρα χρόνια από τον θάνατό της.

Αν για να ξεχωρίσει έπρεπε κανείς να βάλει μια φορά τα δυνατά του, η Τζένη Καζάκου, σίγουρα έπρεπε να προσπαθήσει πολύ περισσότερο σε σχέση με τους συναδέλφους της.

Από νωρίς κατάλαβε ακριβώς τον δρόμο που θα ακολουθήσει και τόσο η μητέρα της Τάνια Τρύπη όσο και ο πατέρας της Κωνσταντίνος Καζάκος υποστήριξαν την επιλογή της παρόλο που γνώριζαν τον βαθμό της δυσκολίας.

Τζένη Καζάκου: «Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω γνωρίσει την γιαγιά μου Τζένη Καρέζη»

Snapinsta.app_333130698_2074829189381766_4244562395386471477_n_1080.jpg

Τζένη Καζάκου

Χαρακτηριστικό είναι πως κατάφερε να παλέψει μόνη από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και να κερδίσει περνώντας από οντισιόν όλους τους ρόλους της.

Οι συγκρίσεις φυσικά είναι αναπόφευκτες όμως η νεαρή ηθοποιός παρόλο που μοιάζει απίστευτα στην αείμνηστη γιαγιά της δεν το βάζει κάτω και έχει ήδη αρχίσει να χαράζει τη δική της πορεία στο χώρο.

«Μου φαινόταν περίεργο στην αρχή ότι με συνέκριναν με τη γιαγιά μου, Τζένη Καρέζη. Πέρασα μια φάση περίεργη. Είναι άδικο... Τη γιαγιά μου τη θαυμάζω, αλλά το τι θα κάνω εγώ είναι στο δικό μου χέρι.

karezh.jpg

Και δουλειά να πάρω λόγω ονόματος, εγώ θα παίζω εκείνη την ώρα και θα κριθώ εκ του αποτελέσματος», έχει πει η ίδια σε συνέντευξη της.

Η Τζένη Καζάκου μαγεύει στο θεατρικό σανίδι με τον Άμλετ

Η ηθοποιός μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv για όλους και για όλα:

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε την κουβέντα μας με την καλοκαιρινή περιοδεία του Άμλετ. Μιλήστε μας για τον ρόλο σας.

Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτήν τη δουλειά και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Θεμη Μουμουλίδη για την ευκαιρία που μου έδωσε. Η Οφηλία είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα που σιγά σιγά τη βλέπουμε να φθείρεται μέχρι που φτάνει στην καταστροφή.

Snapinsta.app_443719168_18435375922009724_5196866234027055031_n_1080.jpg

Η Οφηλία του Σαίξπηρ είναι μία από τις διασημότερες και τραγικότερες φιγούρες της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Έχει εμπνεύσει πλήθος καλλιτεχνών και έχει απασχολήσει δεκάδες μελετητές. Αυτός ο ρόλος είναι ένα στοίχημα για εσάς;

Είναι ένα στοίχημα και μια πολύ ομορφη πρόκληση…με πολύ σεβασμό και δουλειά προσπάθησα και ακόμα προσπαθω να έρθω κοντά της. Έχουμε ευθύνη απέναντι στους ρόλους μας και στο κοινό να τους αφηγηθούμε όσο καλύτερα μπορούμε αυτές τις ιστορίες.

Πώς σας φάνηκε αυτό που συνέβη στο θέατρο με το #MeToo. Έχετε βιώσει τέτοιου είδους συμπεριφορά; Αν όχι έχετε σκεφτεί πώς θα την αντικρούσετε σε περίπτωση που υπάρξει;

Αυτό δυστυχώς συμβαίνει παντού…σε όλες τις περιπτώσεις είτε αυτό συμβαίνει στο εργασιακό μου περιβάλλον η έξω από αυτό βάζω τα όρια μου. Όσες φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση το έχω εκφράσει και έχω αντίδραση αν συνεχιστεί αυτή η συμπεριφορά μετά αντιδράω και εγώ με διαφορετικό τρόπο μέχρι αυτό να σταματήσει.

tzenikazakou_66213364_159820541737577_89307539200031143_n.jpg

Τι σημαίνει για εσάς το να είστε μπροστά στα φώτα;

Δε νιώθω ότι είμαι μπροστά στα φώτα…νιώθω ότι κάνω απλός τη δουλειά μου το ότι η δημοσιότητα είναι με κάποιο τρόπο μέρος της δουλειάς μου το καταλαβαίνω και το αντιλαμβάνομαι αλλά εγώ είμαι συγκεντρωμένη στην τέχνη μου.

Ποιος είναι ο άνθρωπος που συμβουλεύεστε;

Δε συμβουλεύομαι κάποιον άνθρωπο… Ότι προβληματισμούς, αγωνίες, ιδέες και σκέψεις έχω τις μοιράζομαι με τους αγαπημένους μου από εκεί και πέρα αν κάποιος μου πει κάτι το οποίο με βοηθάει φυσικά θα το κρατήσω.

Αν δε γινόσασταν ηθοποιός τι θα θέλατε να κάνετε; Είχατε κάποια άλλη σκέψη;

θα ήθελα πολύ να γίνω παιδοψυχολόγος με ενδιαφέρει πολύ η ψυχολογία και θα ήθελα να καταφέρω κάποια στιγμή να μπορέσω μέσα από την υποκριτική να κάνω κάτι σχετικά με αυτό. Όπως θεατρικά παιχνίδια που θα μπορούν να εξελίξουν την αυτοπεποίθηση και την ενσυναίσθηση των παιδιών.

tzeni-kazakou-4-1024x1536.jpg

Σημαντικότερο για εσάς είναι το θέατρο ή η τηλεόραση;

Είναι δυο διαφορετικές τέχνες ακριβώς επειδή παίζεις με διαφορετικό τρόπο στο θέατρο όλα είναι πιο μεγάλα ενώ στην τηλεόραση όλα πιο μικρά λόγο της κάμερας.Με ενδιαφέρουν και τα δυο πολύ αλλά αγαπάω πιο πολύ το θέατρο.

Ποιο είναι το πρότυπο σας;

Δεν έχω πρότυπο, μου αρέσει όμως να θαυμάζω τους ανθρώπους ειδικά αν με συγκινούν.

Πώς θα περάσετε το Καλοκαίρι σας; Θα κάνετε διακοπές;

Λόγο δουλειάς θα έχω λίγες μέρες αλλά ναι όλο και κάτι θα κάνω.

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Όταν είδα τη Τζένη να παίζει, ηρέμησα γιατί είναι καλή»

Καζάκου: «Θα ήθελα μέσα από την τέχνη μου να καταφέρω να ακουμπήσω τις ψυχές των ανθρώπων»

Τζένη Καζάκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση & με τους δύο γονείς της, Κωνσταντίνο Καζάκο & Τάνια Τρύπη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved