Top 5: Η κοινή δήλωση Άφλεκ-Λόπεζ μετά την αίτηση διαζυγίου & οι δύσκολες ώρες του Κωστή Μαραβέγια
Gossip Specials

Top 5: Η κοινή δήλωση Άφλεκ-Λόπεζ μετά την αίτηση διαζυγίου & οι δύσκολες ώρες του Κωστή Μαραβέγια

Πολλά και ενδιαφέροντα ήταν τα θέματα που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον σας την εβδομάδα που πέρασε, τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού... 

Ένα πολύκροτο διαζύγιο, μία δύσκολη στιγμή επώνυμου αλλά και όμορφες διακοπές αγαπημένων σας celebs, κίνησαν το ενδιαφέρον σας. Ας δούμε ποια θέματα φέρατε πρώτα στη λίστα των πέντε πιο διαβασμένων άρθρων του gossip-tv την εβδομάδα που πέρασε...

Τίτλοι τέλους για το πιο λαμπερό ζευγάρι - Η αίτηση διαζυγίου και η κοινή δήλωση

4c30b531-affleck-lopez-1-1.jpg

Ο 51χρονος ηθοποιός και η 55χρονη τραγουδίστρια προχωρούν για άλλη μια φορά με το διαζύγιο μετά την αποτυχία μιας τελευταίας προσπάθειας συμφιλίωσης τις τελευταίες εβδομάδες.

Τα έγγραφα διαζυγίου του ζευγαριού «έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά δεν έχουν παραδοθεί ακόμη», αναφέρει πηγή στην Dailymail.

O λόγος την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck!

Μάλιστα, όπως λέγεται ο Ben Affleck αγόρασε μια νέα έπαυλη20,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Pacific Palisades την Τετάρτη 24 Ιουλίου, την ημέρα που η Lopez έκλεισε τα 55 της χρόνια.

Οι φίλοι της Lopez ισχυρίστηκαν ότι η ξαφνική αγορά του Affleck στα γενέθλιά της ήταν ένα «μαχαίρι στην καρδιά».

Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο τους στα Άχλα της Άνδρου;

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βρίσκονται στα Άχλα της Άνδρου αυτή την περιίοδο, εκεί όπου έχουν και την ξενοδοχειακή τους μονάδα.

9c672665-menegaki-pantzopoulos.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι πριν κάποια χρόνια το ζευγάρι ανανέωσε την ξενοδοχειακή του επιχείρηση. Έχτισαν πριν σχεδόν πέντε χρόνια πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξεχωριστό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το περίφημο Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Άχλα της Άνδρου. Οι υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε μια πάρα πολύ ήσυχη και πράσινη τοποθεσία, στην πλαγιά ενός λόφου, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Βίκτωρας Κωνσταντάκης: Ο γιος της Ρένιας Λουϊζίδου είναι ο «κλώνος» της μαμάς του

louizidou-2-1.jpg

Ο γιος της Ρένιας Λουιζίδου είναι 24 ετών και ίδιος η μαμά του!

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς και μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου τηλεοπτικά αλλά και θεατρικά.

Η ηθοποιός κρατάει χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή.

Παντρεύτηκε με τον Θάνο Κωνσταντάκη, το 1997. Εκείνος είναι οικονομολόγος στο επάγγελμα και μαζί έχουν αποκτήσει έναν υπέροχο γιο, τον Βίκτωρα, ο οποίος όσο μεγαλώνει μοιάζει ακόμη περισσότερο στη μητέρα του.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει γενέθλια - Η ηλικία, το πραγματικό όνομα και η καταγωγή

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι γεννημένη στις 31 Ιουλίου 1978 και σήμερα έχει τα γενέθλιά της. Γίνεται 46 ετών και το πραγματικό της όνομα είναι Αγορίτσα Ζωή - αυτό με το οποίο βαφτίστηκε δηλαδή!

1703534677611-379027897-makrypoulia-(1).jpg

Η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά για την καριέρα της καθώς από πολύ νεαρή ηλικία είναι μες τα φώτα της δημοσιότητας και γνωρίζουμε πάρα πολλά γι' αυτή. Με καριέρα στην υποκριτική αλλά και στην παρουσίαση, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες στον χώρο της που το κοινό αγαπά και ακολουθεί πιστά.

Κατάγεται από το χωριό Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας. Από το 2000 έως το 2008, διατηρούσε σχέση με τον Αντώνη Ρέμο. Από το 2010 έως το 2021, είχε σχέση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Από τον χωρισμό της και μετά κρατά την προσωπική της ζωή σαν επτασφράγιστο μυστικό!

Αγαπά τις εξορμήσεις και τα ταξίδια και μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από αυτά μαζί μας, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δύσκολες ώρες για τον Κωστή Μαραβέγια-Ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του λόγω πένθους

sotiropoulou-maravegias.jpg

Δύσκολες ώρες για τον Κωστή Μαραβέγια καθώς όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του.

Ο ίδιος με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό ανακοίνωσε πως ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του τις επόμενες ημέρες λόγω πένθους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved