Gossip Specials

Παντρεύονται και βαφτίζουν την κόρη τους και εμείς έχουμε το προσκλητήριο

Ο έρωτάς τους έφερε στον κόσμο, τον Οκτώβριο του 2023, το πιο όμορφο δώρο της ζωής τους και αυτό δεν είναι άλλο από την κόρη τους.

Το ζευγάρι, αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας για την ημέρα του γάμου του αλλά και της βάφτισης της μικρούλας που του έχει γεμίσει τη ζωή με χαρά και ευτυχία.

Ο Κωνσταντίνος Παντζής και η Κατερίνα Νάκα θα δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης, σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στο κτήμα majestic Gold Estate. Τον γνωστό μουσικοσυνθέτη και την τραγουδίστρια θα παντρέψουν ο Γιώργος Κατερίνης, η Μαρία Ζαντίδη, ο Ιωάννης Καβουριάδης και η Μαργαρίτα Δρούτσα.

Αμέσως μετά το γάμο τους θα πραγματοποιηθεί και η βάφτισή της κορούλας τους. Νονοί της μικρής θα είναι ο Γιώργος Κατερίνης, η Μαρία Ζαντίδη και η Σεσίλια Καβουριάδη.

Δείτε το προσκλητήριο του γάμου και της βάφτισης.

Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου του Κωνσταντίνου παντζή και της Κατερίνας Νάκα αλλά και της βάφτισης της κόρης τους (αποκλεισιτκή φωτό)

Αμέσως μετά τα δύο μυστήρια θα ακολουθήσει δεξίωση εντός του κτήματος.

Όσον αφορά τους καλεσμένους που θα παραστούν στο γάμο του Κωνσταντίνου Παντζή και της Κατερίνας Νάκα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρελάσει όλη η showbiz από το χώρο του τραγουδιού και όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Νάκα: Έγινε μαμά! Οι φωτό από το μαιευτήριο και οι πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό

Τραγούδι γνωστής ερμηνεύτριας έγινε διασκευή στη Σερβία και... σπάει τα ταμεία! (video)

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved