Πετρούνιας-Μιλλούση: Το χρυσό μετάλλιό τους είναι οι κόρες τους – Η σχέση, ο χωρισμός & η οικογένεια
Gossip Specials

Πετρούνιας-Μιλλούση: Το χρυσό μετάλλιό τους είναι οι κόρες τους – Η σχέση, ο χωρισμός & η οικογένεια

Πετρούνιας-Μιλλούση:  Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος αυτόν τον καιρό, όπως βέβαια και το μεγαλύτερο στήριγμά του, η γυναίκα του η οποία ήταν και πάλι κοντά του για να τον εμψυχώσει και φυσικά να του δώσει την πρώτη αγκαλιά όταν κατέκτησε τον στόχο του. 

Η Βασιλική και ο Λευτέρης είναι από εκείνα τα ζευγάρια που ναι μεν είναι πολύ ευτυχισμένα, εξωτερικεύονται στα social media αλλά δεν δείχνουν μία στρεβλή εικόνα της πραγματικότητας.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι πανηγυρισμοί του Τεντόγλου και η αγκαλιά με τον Λευτέρη Πετρούνια

Ναι, είναι μία χαρούμενη οικογένεια, όμως δεν υπερβάλλουν, μοριάζονται τις ευτυχισμένες τους στιγμές με τις κόρες τους Σοφία και Λένια αλλά τολμούν να μιλήσουν και για δυσκολίες, απλές καθημερινές στιγμές δηλαδή που βιώνουμε όλοι μας.

Fullscreen-capture-07082024-141730.bmp.jpg

Ο απρόσμενος χωρισμός

Και η αλήθεια είναι πως ακόμα και αυτός ο μεγάλος έρωτας, η απόλυτη ταύτιση συναισθημάτων και στόχων αλλά και η αληθινή αγάπη που μοιράζονται, δεν υπήρξε πάντα έτσι!

Γιατί το ζευγάρι, το καλοκαίρι του 2017, μετά από τρεισήμισι χρόνια σχέσης, οι δυο τους ειχαν χωρίσει.

201608251412120.8998_VASILIKI_MILOYSI_LEFTERIS_PETROYNIAS_2582016.jpg

Το ζευγάρι το 2016 όταν ήδη μετρούσαν σχεδόν τρία χρόνια σχέσης.

www.ndpphoto.gr

Ήταν το καλοκαίρι λίγο πριν η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής μπει στο ριάλιτι επιβίωσης Nomads που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Βασιλική και Λευτέρης πέρασαν χωριστά εκείνες τις μέρες, βδομάδες, μήνες, όμως ο έρωτάς τους αποδείχτηκε πολύ πιο... μεγάλο από κάθε εμπόδιο που είχε προκύψει.

Fullscreen-capture-07082024-141406.bmp.jpg

Ο άρχοντας των κρίκων την ημέρα του γάμου του με τη Βασιλική Μιλλούση.

Οι φωτογραφίες του Πετρούνια να απολαµβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο εκείνον τον Αύγουστο χωρίς τη Βασιλική στο πλευρό του, είχαν επιβεβαιώσει τον χωρισµό ενός από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στον χώρο του αθλητισµού. Όταν όμως λίγο καιρό αργότερα ο Λευτέρης ήταν καλεσµένος στην εκποµπή «Late night» του Γιώργου Λιάγκα, είχε αποκαλύψει πως είχε και πάλι επικοινωνία µε τη Βασιλική, χωρίς όµως να διευκρινίζει αν υπήρχε επανασύνδεση. «Με τη Βασιλική ήµασταν πολλά χρόνια φίλοι και πριν να είµαστε µαζί. Μπήκε στο “Nomads” και έχουµε µείνει εκεί. Το µέλλον δεν µπορώ να το προβλέψω». Όταν όμως λίγο αργότερα, οι παίκτες του Nomads δέχτηκαν δώρα από τους δικούς τους ανθρώπους και η Βασιλική άνοιξε κάτι που της είχε στείλει ο Λευτέρης Πετρούνιας, επιβεβαιώθηκε ότι ήταν και πάλι μαζί και ερωτευμένοι.

alex_tsitouridis_1632948217_2673685890808897617_251219429.jpg

Ο πρώτος εντυπωσιακός χορός του ζευγαριού στη γαμήλια δεξίωση.

Και ύστερα όλα πήραν τον δρόμο τους...

Ο φαντασμαγορικός γάμος με φίλους

Άμα ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση πάρουν μία απόφαση, δεν αλλάζουν γνώμη, ο κόσμος να χαλάσει! Και αυτό έγινε και με τον γάμο τους ο οποίος μάλιστα υπήρξε και διπλός αφού πρώτα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο μιας και εκείνη ήταν έγκυος στην πρώτη τους κόρη. Και στις 25 Σεπτεμβρίου του 2021, οι δυο τους επισφράγησαν την ευτυχία τους με τον θρησκευτικό τους γάμο που έμοιαζε περισσότερο με πάρτι με φίλους. Μάλιστα, στον γάμο η πρώτη κόρη τους ήταν παρανυφάκι τους.

Δείτε το υπέροχο βίντεο από εκείνη την ημέρα.

https://www.instagram.com/reel/Ci62OaSD_eX/

Στην περίπτωση του συγκεκριμένου ζευγαριού, όπως καταλαβαίνει κανείς, το παραμύθι τελειώνει παραδοσιακά: «και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...»

Fullscreen-capture-07082024-141422.bmp.jpg

Η Βασιλική Μιλλούση με τις κόρες τους, Σοφία και Λένια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved