Τοπ 5: Η εικόνα του Βαγγέλη Βουλγαρίδη στα 84 & τι κάνει σήμερα η κόρη του Αλεξανδράκη, Γιοχάνα
Gossip Specials

Τοπ 5: Η εικόνα του Βαγγέλη Βουλγαρίδη στα 84 & τι κάνει σήμερα η κόρη του Αλεξανδράκη, Γιοχάνα

Τοπ 5: Άλλη μία εβδομάδα πέρασε με πολλές ειδήσεις, ρεπορτάζ και αποκλειστικότητες για το gossip-tv και εσείς, πιστοί στο ραντεβού σας με την ενημέρωση, με τα κλικ σας καταφέρατε να αναδείξετε τα τοπ θέματα! 

Μονοπώλησαν το ενδιαφέρον σας πολλά θέματα όμως εμείς σας παρουσιάζουμε αυτά που έπιασαν την πρώτη πεντάδα ως τα πιο «πολυδιαβασμένα» της εβδομάδας που πέρασε. Ας τα δούμε ένα προς ένα...

Βαγγέλης Βουλγαρίδης-Σαν σήμερα: H εικόνα του στα 84, η εξαφάνιση και το παράπονο για τη Ζωή Λάσκαρη

Ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης μέτρησε πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα του παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε μόλις 12 ταινίες του ελληνι­κού κινηματογράφου.

voulgaridis.jpg

Γεννήθηκε το 1942 και έκλεισε τα 82 του χρόνια.

Είναι ένας ρο­μαντικός και πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος, που για περισσότερο από 25 χρόνια έχει επιλέξει να περνά απαρα­τήρητος και να απέχει από οποιασδή­ποτε μορφής δημοσιότητα.

Ο πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ ταινιών, όπως «Το δόλωμα», «Ο κατήφορος», «Νόμος 4.000» γινόταν άλλοτε το αγόρι της Αλίκης, άλλοτε της Ζωής και και άλλοτε το κολεγιόπαιδο που παραστρατούσε. Ο Βαγγέλης Βουλγαρίδης γεν­νήθηκε στην Αθήνα στις 4 Αυγούστου του 1942, δηλαδή είναι 82 ετών.

Βανδή: "Τα έχασε" σε συναυλία της - «Είσαι εννιά μηνών; Εδώ θα γεννήσει, στο τελευταίο τραγούδι»

Η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια συναυλία το Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα και έπαθε σοκ με μία εγκυμονούσα.

Η τραγουδίστρια κατέβηκε από το Stage και πήγε στο κοινό για να τραγουδήσει τη μεγάλη επιτυχία "Κατάλληλες προϋποθέσεις" και πλησίασε έναν 37χρονο, όπου δίπλα του καθόταν ή σύζυγός του, Στέλλα που ήταν έγκυος.

vandi-21.jpg

Αρχικά η τραγουδίστρια ανέφερε στον 37χρονο άντρα: «37 εντάξει, παλεύεται. Εγώ φέρνω λίγο σαν 47... Λάζαρε, αφού το ξέρουμε σ’ αρέσω και μ’ αρέσεις....».

Και στη συνέχεια απευθύνθηκε στην εγκυμονούσα: «Εννιά είναι; Εδώ θα γεννήσεις, στο τελευταίο τραγούδι» είπε και ακούμπησε κοιλίτσα της!

Μπέτυ Αρβανίτη: Η ηλικία, η ηθοποιός νύφη της, ο συγγραφέας γιος & ο γάμος με τον Φαίδωνα Γεωργίτση

Η Μπέτυ Αρβανίτη είχε προ ημερών τα γενέθλιά της και έγινε 85 ετών. Γεννημένη στις 4 Αυγούστου του 1939, έχει ζήσει μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή. Και γεμάτη επιτυχίες φυσικά!

betty.jpg

Υπήρξε μία από τις πιο ξακουστές πρωταγωνίστριες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου. Έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της σε ταινίες - παραγωγές της Φίνος Φιλμς τις δεκαετίες του '60 και του '70.

Από το 1987 ηγείται της θεατρικής Εταιρείας "Πράξη" που εδρεύει στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας, σχήμα που θεωρείται από τα πλέον ποιοτικά στην Ελλάδα. Έχει ανεβάσει πολλά έργα συγγραφέων όπως οι Ίψεν, Πιραντέλο, Πίντερ, Στρίντμπεργκ, Έικμπορν, Τσέχοφ, Ντίρενματ, Ζενέ. Έχει συνεργαστεί με τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες του ελληνικού χώρου, όπως τους Μίνωα Βολανάκη, Λευτέρη Βογιατζή, Στάθη Λιβαθηνό, Νίκο Μαστοράκη, Τάσο Μπαντή, Νικαίτη Κοντούρη, Βίκτωρα Αρδίττη κλπ. Η Β΄ Σκηνή έχει λειτουργήσει ταυτόχρονα ως φυτώριο νέων σκηνοθετών και ηθοποιών.

Γιοχάνα Αλεξανδράκη: Η ζωή της σήμερα, οι κούκλοι γιοι της & η ομοιότητα με τον παππού τους, Αλέκο

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης εκτός από μία αξιοζήλευτη καριέρα είχε και μία ταραχώδη προσωπική ζωή και πέρα από τους τέσσερις γάμους απέκτησε και δυο παιδιά.

1703269374276-571830333-alexandrakis-(1).jpg

Ο τέταρτος γάμος του ήταν το 1964 με την Ελβετή Βερένα Γκάουερ, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Βάσια και μία κόρη, τη Γιοχάνα. Το 1969 οδηγήθηκε και αυτός ο γάμος σε διαζύγιο, αφού ο Αλεξανδράκης είχε στο μεταξύ ερωτευτεί τη Νόνικα Γαληνέα, την οποία γνώρισε στο Θέατρο Μετροπόλιταν, όπου συμπρωταγωνιστούσαν.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού απέκτησε τρία παιδιά, δύο αγόρια και μία κόρη. Η Γιοχάνα τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε κατέβει στο στίβο της πολιτικής, διεκδικώντας τις ψήφους των πολιτών στην πόλη Φλαβίλ της Ελβετίας όπου ζει με την οικογένειά της.

Φαίη Σκορδά: Έκοψε τα μαλλιά & η αλλαγή είναι εντυπωσιακή - Θα τα χάσεις με το νέο hair look της

Η Φαίη Σκορδά εμφανίζεται πιο λαμπερή από ποτέ και με νέο hair look καθώς κουρεύτηκε στο τρέιλερ της νέας εκπομπής της στο Mega!

Photo-shared-by-Fay-Skorda-on-July-15-2024-tagging-@madleine_gold__.-May-be-an-image-of-1-person-pool-and-text..jpg

Στον αέρα βρίσκεται το πρώτο teaser με τη λεζάντα να αναφέρει: «Από Σεπτέμβρη κάθε πρωί θα λέμε #Buongiorno παρέα με την Φαίη Σκορδά».

Και πολλοί μπορεί να το είδαν, λίγοι όμως παρατήρησαν την εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved