Ο Δεκαπενταύγουστος των επωνύμων: Οι στιγμές κατάνυξης, οι εορτάζοντες και οι ευχές!
Gossip Specials

Ο Δεκαπενταύγουστος των επωνύμων: Οι στιγμές κατάνυξης, οι εορτάζοντες και οι ευχές!

Κάθε χρόνο το «Πάσχα του καλοκαιριού» όπως ονομάζουν κάποιοι τον Δεκαπενταύγουστο, γιορτάζεται απ' άκρη σ' άκρη σε όλη την Ελλάδα με λαμπρότητα και χάρη. 

Το ίδιο και οι επώνυμοι, κάποιοι από τους οποίους έζησαν στιγμές κατάνυξης, κάποιοι άλλοι ανάρτησαν ευχές για την ημέρα και κάποιοι άλλοι τις δέχτηκαν μιας και σήμερα γιορτάζουν.

Η Βάνα Μπάρμπα σήμερα το πρωί βρέθηκε στην Όλυμπο της Καρπάθου και χάθηκε μέσα σε ντυμένες με παραδοσιακές στολές γυναίκες του νησιού οι οποίες επρόκειτο να χορέψουν μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις της εκκλησίας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κάθε χρόνο στον συγκεκριμένο τόπο ετοιμάζονται πολλές εκδηλώσεις και οι ντόπιοι γιορτάζουν με ξεχωριστό τρόπο τον Δεκαπενταύγουστο. Κάτι που είχε τη χαρά να βιώσει και η Βάνα Μπάρμπα η οποία μάλιστα αγόρασε και ένα κεντημένο παραδοσιακό μαντήλι για να το φορέσει. Δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C-r9k2iovTm/

Στην περιφορά της εικόνας της Εκαντοταπυλιανής στην Πάρο βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέλνοντας τις ευχές της σε όλο τον κόσμο.

https://www.instagram.com/reel/C-ruN3iM9j5/

Την πρώτη γιορτή της χωρίς τον Γιάννη Αϊβάζη γιορτάζει φέτος η Μαρία Κορινθίου μετά τον χωρισμό του και η ψυχολογία της δείχνει να είναι πολύ καλή. Η ηθοποιός ανέβασε δύο φωτογραφίες της με αστείες γκριμάτσες και έγραψε για να ευχαριστήσει για τις ευχές που δέχτηκε... βροχή: «Ήδη έχετε ξεκινήσει να μου στέλνετε μηνύματα αγάπης και ευχών και σας ευχαριστώ πολύ.
Μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω, σας ευχαριστώ και εύχομαι η Παναγίτσα να μας φωτίζει και να μας προστατεύει όλους!
Καλή Παναγιά και χρόνια πολλά στη μισή Ελλάδα»

https://www.instagram.com/p/C-qc0j7CPml/

Με γλέντι σε πανηγύρι άρχισε να γιορτάζει την ονομαστική της εορτή η Δέσποινα Βανδή η οποία αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές με τον σύντροφό της Βασίλη Μπισμπίκη. Η τραγουδίστρια παραμονή της Παναγίας βρέθηκε στο Γεράνι Χανίων για να απολαύσει από κοντά ένα καθαρόαιμο Κρητικό πανηγύρι με τον Μανώλη Κονταρό και έγινε... χαμός! Δείτε το βίντεο:

Ένα τρυφερό «ευχαριστώ» θέλησε να πει η Μαρία Καβογιάννη για τις ευχές που δέχεται από το πρωί για την ονομαστική της εορτή.

https://www.instagram.com/p/C-sfTOciML8/

Με μάσκα καταδύσεων και ένα κοκτέιλ στο χέρι περνά τον Δεκαπενταύγουστο η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία με ανάρτησή της θέλησε να ευχηθεί για την ημέρα.

https://www.instagram.com/p/C-sfxmUovyn/

Δεκαπενταύγουστο στο χωριό περνάει ο ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος μιας και γιορτάζει ο πατέρας του στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Έτσι βρίσκεται εκεί και απολαμβάνει όμορφες οικογενειακές στιγμές!

athanasopoulos.jpg

Στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας βρήκε τη Μαρία Καρλάκη η γιορτή της και φυσικά δέχτηκε τις ευχές δια ζώσης από τον Γιάννη Καψάλη και τον Γιώργο Τσαλίκη που είχαν χθες το βράδυ (14/8) εμφάνιση στην περιοχή.

https://www.instagram.com/p/C-sbC3pqcnz/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved