Θυμάσαι την Ασημίνα Ουστάλλι από το Masterchef - Δεν θα την αναγνωρίσεις πλέον! Η νέα ζωή στη Ζυρίχη
Gossip Specials

Θυμάσαι την Ασημίνα Ουστάλλι από το Masterchef - Δεν θα την αναγνωρίσεις πλέον! Η νέα ζωή στη Ζυρίχη

Πέντε χρόνια μετά τη συμμετοχή της στο ελληνικό MasterChef, η Ασημίνα Ουστάλλι δεν θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που είχαμε γνωρίσει τότε! 

Η νεαρή σεφ η οποία δοκίμασε τις δυνάμεις της στο ριάλιτι μαγειρικής του Star έχει αλλάξει ριζικά από τότε και γι' αυτό είναι δύσκολο κανείς να την αναγνωρίσει.

H Aσημίνα Ουστάλλι από το MasterChef είναι σήμερα αγνώριστη

Ακόμα και αν την έβλεπε κανείς στον δρόμο δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι για τον ίδιο άνθρωπο αφού εκτός από τις αποφάσεις που πήρε για τη ζωή της και τις επιλογές που έκανε, η Ασημίνα έχει αλλάξει ριζικά και σε ό,τι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση.

Νέα ζωή στη Ζυρίχη

Η Ασημίνα Ουστάλλι τα τελευταία δύο χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στη Ζυρίχη όπου όπως έχει αποκαλύψει σε βίντεό της στο Tik Tok οι συνθήκες εργασίας εκεί είναι πολύ καλύτερες από ό,τι στην Ελλάδα ενώ και οι οικονομικές απολαβές είναι σαφώς πολύ καλύτερες από ό,τι στη χώρα μας.

Στο ίδιο αυτό βίντεο που ανέβασε η 29χρονη σεφ, καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στον χώρο της εστίασης στην Ελλάδα, λέγοντας πως οι σεφ δουλεύουν πάνω από 48 ώρες την εβδομάδα, σε αντίθεση με το εξωτερικό όπου τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της Ασημίνας όπως είναι σήμερα:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved