Θάνος Κιούσης: Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο με τη γυναίκα και τα παιδιά του!
Gossip Specials

Θάνος Κιούσης: Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο με τη γυναίκα και τα παιδιά του!

Ένας αφοσιωμένος και τρυφερός μπαμπάς για τους δύο γιους του είναι ο Θάνος Κιούσης ο οποίος μοιράζεται με τη σύζυγό του Ιωάννα Γραμματικού την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. 

Σπανίως ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδιστής αφήνει τη... χαραμάδα ανοιχτή για να δουν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής όμως προσφάτως οι παπαράτσι τον εντόπισαν οικογενειακώς στην όμορφη Μύκονο.

5×5: Απολαυστικός Θάνος Κιούσης! Έβαλε μάσκα & βατραχοπέδιλα για το νέο του τρέιλερ

thanos-kiousis-oikogeneia-(9).jpg

Όχι, το νησί των Ανέμων δεν είναι μόνο για ξέφρενα γλέντια μέχρι το πρωί και clubbing αφού μπορεί και μία οικογένεια να απολαύσει εκεί τις διακοπές της. Και η οικογένεια Κιούση είναι το καλύτερο παράδειγμα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον παρουσιαστή με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους σε παραλία της Μυκόνου να ετοιμάζονται για μακροβούτια και παιχνίδια στην άμμο, όμως ο Θάνος Κιούσης πρώτα φρόντισε ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του αλλά και τους γιους του από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Φόρεσαν λοιπόν τα απαραίτητα μπλουζάκια και αφού πήραν όλα τα... σύνεργα, παιχνίδια και τέτοια, έπεσαν στη θάλασσα για να χαρούν τη μέρα.

Φυσικά, η σύζυγος του παρουσιαστή, Ιωάννα Γραμματικού η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και σε επαγγελματικό επίπεδο αφού όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος ο Θάνος Κιούσης τον συμβουλεύει στυλιστικά για τις εμφανίσεις του, έκλεψε τις εντυπώσεις με το κίτρινο ολόσωμο μαγιό της. Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved