Αποκλειστικό: Γιώργος Αρβανίτης- Η σπάνια εμφάνιση, οι διακοπές στην Ικαρία και η νέα του ενασχόληση
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Γιώργος Αρβανίτης- Η σπάνια εμφάνιση, οι διακοπές στην Ικαρία και η νέα του ενασχόληση

Έκανε την εμφάνιση του το κάπως μακρινό 2010 μέσα από τη συχνότητα του Mega για λογαριασμό της καθημερινής σειράς Η ζωή της άλλης που προβλήθηκε για τρία χρόνια. Ο λόγος για τον Γιώργο Αρβανίτη ο οποίος συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως Γιἀννης Λάγιος. 

Ο νεαρός ηθοποιός που είναι γιος του σκηνοθέτη της σειράς Δημήτρη Αρβανίτη αποφάσισε να ασχοληθεί με το διαδίκτυο και μάλιστα έχει και το δικό του κανάλι στο youtube.

Ο Arva στο gossip-tv: «’Εχω πάει χοντρικά με 500 γυναίκες»

Ο ίδιος κάνει διακοπές στην Ικαρία για μία ακόμη φορά μαζί με τον πατέρα του ο οποίος έχει δημιουργήσει το δικό του εξοχικό στον επίγειο παράδεισό του.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr εντόπισε τον Γιώργο Αρβανίτη στον Εύδηλο Ικαρίας.

Δείτε τις εικόνες:

Το 2021 ο Δημήτρης Αρβανίτης, επανήλθε στον χώρο του βιβλίου με ένα μυθιστόρημα ιδιαίτερων χαρακτήρων και με απρόσμενη πλοκή.

Οι ήρωες αυτού του βιβλίου "Βίοι Παράλληλοι - Ίκαρος και Μύριαμ" αλλάζουν την μοίρα τους σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Η Μυριάμ ταξίδεψε από τη Συρία στην Τουρκία και από εκεί στην Ικαρία. Στον αντίποδα από το Παρίσι στην Αθήνα και μετά στην Ικαρία ο Ίκαρος δοκιμάζει από τις επιλογές του.

Δύο παράλληλες διαδρομές φορτισμένες με την διαφορετικότητα των ηρώων και την δίψα για ζωή. Ένα βιβλίο που παρασύρει από την πρώτη στιγμή τον αναγνώστη.

Βιντεοκλίπ σε νεκροταφείο ως Joker, γύρισε γνωστός Έλληνας ράπερ (βίντεο)

Τον ξέρεις καλά! Μετά την τεράστια αλλαγή στο look του όμως δεν πρόκειται να καταλάβεις ποιος είναι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved