Αποκλειστικό υλικό - Χάρης Γιακουμάτος: Μοναδικές φώτο από το δικό του Survivor στη Σρι Λάνκα
Gossip Specials

Αποκλειστικό υλικό - Χάρης Γιακουμάτος: Μοναδικές φώτο από το δικό του Survivor στη Σρι Λάνκα

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Survivor του 2018 και αμέσως κατάφερε να μας κερδίσει όχι μόνο για τη μαχητικότητά του αλλά και με το επικοινωνιακό του χάρισμα. Ο λόγος για τον Χάρη Γιακουμάτο ο οποίος έκανε τη δική του διαδρομή στα τηλεοπτικά πλατό και πλέον μετράει χιλιόμετρα, κυριολεκτικά, μακριά από αυτά.

Ο πρώην Survivor κατάλαβε την απόλυτη ερμηνεία της φράσης "η ζωή είναι ένας μαραθώνιος” όταν πριν από μερικά χρόνια ανακάλυψε τον θαυμαστό κόσμο του τρεξίματος.

Χάρης Γιακουμάτος: Κινδύνευσε το σπίτι του από τη φωτιά στην Αττική

824A85DC-E617-4343-8538-5AF6D1FD3A0E.jpg

«Το τρέξιμο έχει ατελείωτα μαθήματα να σου διδάξει αρκεί να του δώσεις χρόνο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις σε ένα καλό ζευγάρι παπούτσια και να βγεις έξω να απολαύσεις τη μαγεία του! Καλές διαδρομές στον στίβο της ζωής!», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ο marathon runner, πρωταθλητής του πόλο και επιχειρηματίας Χάρης Γιακουμάτος μοιράζεται μαζί πλούσιο υλικό από το ταξίδι του στη Σρι Λάνκα και οι εικόνες είναι μαγικές.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω Gallery:

Ο Χάρης Γιακουμάτος είναι από την Κεφαλλονιά όμως μένει στην Αθήνα από την παιδική του ηλικία και συγκεκριμένα στο Μαρούσι. Έχει εργαστεί ως μοντέλο κάνοντας διαφημιστικά σε Γερμανία, Κωνσταντινούπολη και Αίγυπτο. Εκτός από το πόλο που γράψαμε πιο πάνω, έχει κάνει και εναέριο χορό. Στο παρελθόν έχει ζήσει και στη Νέα Υόρκη. Εκτός από προπονητής πόλο, υπήρξε και προπονητής ποδοσφαίρου. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο που είναι 9 μηνών. Πόσο χρονών είναι ο παίκτης των Μαχητών; Είναι 36 ετών. Η ημερομηνία γέννησης του είναι 2 Φεβρουαρίου 1982.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 - Δώρα Γκουντούρα: Είναι σε σχέση με γνωστό Έλληνα και δεν το γνώριζε κανείς

Το Survivor επιστρέφει το φθινόπωρο! Η επίσημη ανακοίνωση και το τρέιλερ με τον Γιώργο Λιανό

Μπολέτσης: Μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή – «Δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved