Αποκλειστικό: Το gossip-tv στις συναυλίες της Adele-Τα ρεκόρ, το οικονομικό αποτύπωμα & το διάλειμμα
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Το gossip-tv στις συναυλίες της Adele-Τα ρεκόρ, το οικονομικό αποτύπωμα & το διάλειμμα

Μπροστά σε 80.000 θεατές εμφανίστηκε η Adele την Παρασκευή 2 Αυγούστου ενώ κάτι αντίστοιχο συνέβη και την Τετάρτη 14 του ίδιου μήνα στις δύο από τις 10 μεγάλες συναυλίες που έδωσε στο Μόναχο της Γερμανίας.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας για τις ανάγκες των συναυλιών και σας παρουσιάζει πλούσιο υλικό από τις δύο μοναδικές βραδιές.

Η πολυβραβευμένη, παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια επέστρεψε στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια για 10 μοναδικές sold out συναυλίες και όσοι κατάφεραν να βρεθούν στο στάδιο που χτίστηκε ειδικά για εκείνη απόλαυσαν μοναδικές στιγμές.

ADELE3.png

Η σταρ ερμήνευσε ζωντανά τεράστιες επιτυχίες της όπως το “Easy on me”, “ Hello ”, “Rolling in the deep”, “ Someone like you ” και το βραβευμένο με Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Brit Award “Skyfall”!

Ήταν η πρώτη της συναυλία σε ευρωπαϊκό έδαφος από το 2016 και η Βρετανίδα ερμηνεύτρια αναμένεται να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της στις 31 Αυγούστου.

Για τις ανάγκες των συναυλιών της χτύστηκε από το μηδέν ένα pop up στάδιο στο Μόναχο ειδικά για την περίσταση από 700 εργαζόμενους. Μόνο η οθόνη που βρίσκεται πίσω της στη σκηνή κόστισε 34 εκατ. λίρες, ενώ συνολικά ο χώρος έχει έκταση 400.000 τετραγωνικά μέτρα. Ο διάδρομος μπροστά της, πάνω στον οποίο περπατά για να φτάσει πιο κοντά στο κοινό έχει μήκος 93 μέτρα, ενώ η σκηνή έχει μήκος 200 μέτρα.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Το οικονομικό αποτύπωμα

Ο διοργανωτής συναυλιών, Μάρεκ Λίμπερμπεργκ, τόνισε πως το συνολικό κόστος παραγωγής κυμαίνεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Οι πληροφορίες θέλουν την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας να κερδίζει 566 εκατ. ευρώ χάρη στα έσοδα από τη φιλοξενία.

Κάποιοι ωστόσο από τους θαυμαστές επέκριναν τις τιμές ως άδικες, δεδομένου ότι πλήρωσαν από νωρίς για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο ενώ παράλληλα, γίνεται πολύς λόγος για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα μεγάλων συγκροτημάτων στις περιοδείες, όπως αυτή της Taylor Swift, καθώς οι θαυμαστές διασχίζουν ηπείρους για να δουν τους αγαπημένους τους αστέρες.

Η Adele ανακοίνωσε πως θα κάνει ένα ακόμη «μεγάλο διάλειμμα» από τη μουσική

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια δήλωσε στο γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο ZDF: «Το ρεζερβουάρ μου είναι αρκετά άδειο, επειδή βρίσκομαι στη σκηνή κάθε Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας. Δεν έχω καθόλου σχέδια για νέα μουσική, καθόλου».

«Θέλω ένα μεγάλο διάλειμμα μετά από αυτό και νομίζω ότι θέλω να κάνω άλλα δημιουργικά πράγματα, μόνο για λίγο καιρό» είπε.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο από τις εμφανίσεις της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved