Αποκλειστικό βίντεο: Καρέ καρέ η στιγμή που η Σάττι καθήλωσε την Επίδαυρο - Η υπόκλιση στο κοινό
Gossip Specials

Αποκλειστικό βίντεο: Καρέ καρέ η στιγμή που η Σάττι καθήλωσε την Επίδαυρο - Η υπόκλιση στο κοινό

Η Μαρίνα Σάττι είναι το φαινόμενο της εποχής και μετά τον «πανικό» που προκάλεσε το νέο της τραγούδι με τίτλο «LALALALA» και την 11η θέση στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision έφτασε στην Επίδαυρο.

Η τραγουδίστρια είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν παρά τα σχόλια και την αμφισβήτηση και αν μη τι άλλο η χτεσινοβραδινή της εμφάνιση στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου εκτός του ότι ήταν το κερασάκι στην τούρτα ήρθε για να απαντήσει με τον πιο ηχηρό τρόπο στους επικριτές της.

Στις παραστάσεις της Επιδαύρου, η Μαρίνα Σάττι εμφανίζεται ως σολίστ, μαζί με τις χορωδούς από το δικό της γυναικείο χορωδιακό σχήμα CHÓRES, που παίρνουν μέρος στον εντυπωσιακό πενηνταμελή Χορό.

Κοσμοσυρροή στην Επίδαυρο για τις Ικέτιδες! Οι λαμπερές παρουσίες & η εξαιρετική εμφάνιση της Σάττι

sa233.jpg

Λένα Παπαληγούρα και Λουκία Μιχαλοπούλου μαζί με τους Γιάννη Τσορτέκη και Άκη Σακελλαρίου, συνθέτουν το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό σύνολο της παράστασης Ικέτιδες που σηματοδοτείται από την επιστροφή της κορυφαίας Ελληνίδας τραγωδού Λυδίας Κονιόρδου στο αργολικό θέατρο.

1724593840073-150303592-IMG_0602.jpg

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και σας παρουσιάζει στιγμές από τη συγκλονιστική ερμηνεία που καθήλωσε το κοινό αλλά και από την υπόκλισή της στο φινάλε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα - Τα αποθεωτικά σχόλια για την εμφάνισή της στην Επίδαυρο! Ανατριχιαστική η ερμηνεία της

Μαρίνα - Το visualizer του "Στην Υγειά Μας" γυρίστηκε σε ένα... πανηγύρι στο Κορωπί!

Μαρίνα - Ποιον τραγουδιστή έκανε unfollow μετά τις αιχμηρές δηλώσεις του;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved