Αποκλειστικό-Διονυσίου: Μιλάει στο gossip-tv μετά την απόκτηση των διδύμων: «Σας πιάσαμε στον ύπνο»
Gossip Specials

Αποκλειστικό-Διονυσίου: Μιλάει στο gossip-tv μετά την απόκτηση των διδύμων: «Σας πιάσαμε στον ύπνο»

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Στέλιος Διονυσίου μαζί με τη σύντροφό του Αγνή Καλουμένου καθώς έφεραν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Κανένας δεν είχε καταλάβει και χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό τελείως ξαφνικά και απρόσμενα μέσα από τα social media της μαιευτικής κλινικής στην οποία γέννησε η Αγνή. Μάλιστα το υλικό που δημοσιεύτηκε ήταν από το εξιτήριο της μητέρας και των νεογέννητων κοριτσιών.

Διονυσίου–Καλουμένου: Η μοιραία audition, η γνωριμία, ο έρωτας και τα δίδυμα κορίτσια τους!

Snapinsta.app_457142169_936815825150785_518585237128583719_n_1080.jpg

Να θυμίσουμε πως ο Στέλιος Διονυσίου έχει ακόμη δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του αλλά όπως μας τόνισε στην επικοινωνία που είχαμε, η στιγμή αυτή δε συγκρίνεται.

Ο Στέλιος Διονυσίου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για αυτή την ξεχωριστή στιγμή της ζωής του.

«Έγινα ξανά πατέρας μετά από αρκετά χρόνια, είναι μεγάλη ευτυχία και για μένα και για τη μανούλα. Αυτό είναι το μεγαλύτερο θείο δώρο στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Θέλω να είναι γερά όλα τα παιδιά του κόσμου. Και οι τρεις είναι καλά...»

201904151139440.1294_STELIOS_DIONISIOY_AGNI_KALOYMENOY_1342019.jpg

Για το πώς κατάφεραν να κρατήσουν μυστική την εγκυμοσύνη είπε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω προκαλέσει ποτέ. Δε μου άρεσε ποτέ να βγαίνουν προς τα έξω κομμάτια της προσωπικής μου ζωής. Ήταν και μέσα στο καλοκαίρι που οι εκπομπές έχουν τελειώσει αλλά δεν κρυφτήκαμε απλώς δεν το είχαμε πει. Να σας πω και την αλήθεια μέχρι και τις 9/8 δουλεύαμε μαζί με τη γυναίκα μου. 9/8 τραγουδήσαμε μαζί, δεν ήμασταν κρυμμένοι. Σας πιάσαμε στον ύπνο και δεν έτυχε να πέσει στην αντίληψη σας γιατί δεν είχε και μεγάλη κοιλίτσα.»

Ρωτήσαμε για τα ονόματα των διδύμων και ο ίδιος απάντησε ως εξής: «Είναι ακόμη νωρίς για τα ονόματα, κάτι έχουμε στο μυαλό μας αλλά δε θέλουμε να το ανακοινώσουμε ακόμη.»

Διαβάστε επίσης:

Οι καλλιτεχνικές οικογένειες της showbiz! Όταν τα παιδιά ακολούθησαν τα χνάρια των γονιών τους!

O Στέλιος Διονυσίου έγινε μπαμπάς! Γέννησε δίδυμα η Αγνή Καλουμένου - Οι φωτό από το μαιευτήριο

Στέλιος Διονυσίου: Ερμήνευσε το τραγούδι του αξέχαστου πατέρα του - Η συγκινητική στιγμή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved