Αποκλειστικό - ΕΡΤ: Οι δύο σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα στο Β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν
Gossip Specials

Αποκλειστικό - ΕΡΤ: Οι δύο σειρές που θα κάνουν πρεμιέρα στο Β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν

Πυρετώδεις είναι η προετοιμασίες στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για το νέο πρόγραμμα που αναμένεται να είναι πλούσιο από κάθε άποψη. Ήδη έκαναν πρεμιέρα οι καθημερινές εκπομπές της ΕΡΤ1 και σταδιακά θα δούμε και τις πρεμιέρες των σειρών παλιών αλλά και νέων.

Γέλιο, χαρά, συγκίνηση, αγωνία, μυστήριο, σκοτεινά μυστικά, ανομολόγητους έρωτες, δράση, ανατροπές… Οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ τα έχουν… όλα, κι έρχονται για να κάνουν συναρπαστική τη νέα τηλεοπτική σεζόν και να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές!

Η Παραλία: Νέα πρόσωπα και νέες ιστορίες στον δεύτερο κύκλο!

Την αυλαία ανοίγουν οι αγαπημένες καθημερινές σειρές, «Η παραλία», που επιστρέφει στην ΕΡΤ1 ακόμη πιο συναρπαστική και κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024, στις 21:00, με διπλό επεισόδιο, και «Ηλέκτρα», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, σε νέα ώρα, στις 19:45, με καινούργια συγκλονιστικά επεισόδια.

Η νέα κωμική σειρά, «Αρχελάου 5», κλείνει το πρώτο ραντεβού της με τους τηλεθεατές τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι, και υπόσχεται να γεμίσει με φρέσκο αέρα και χαμόγελα τα σπίτια μας…

Η ΕΡΤ θα μπει στη νέα σεζόν με αρκετές παραγωγές, σειρές και εκπομπές, νέες και παλιές που συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους.

Οι σειρές που θα δούμε στο Β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν

Η κωμική σειρά Μαμά στα κρυφά σε σενάριο Πάνου Αμαραντίδη αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Αντίνοο Αλμπάνη, Τζένη Θεωνά, Ευγενία Δημητροπούλου και Νικολέττα Καρρά. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η σειρά που βασίζεται στο ιταλικό φορμά «Non dirlo al mio capo» θα κάνει πρεμιέρα στο Β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

mama-sta-kryfa-albanis-theona-dimitropoulou-karra.jpg

Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί όμως και με τη νέα ανατρεπτική σειρά μυστηρίου που φέρει τον τίτλο Το απαραίτητο φως. Η νέα μίνι σειρά μυστηρίου, οχτώ επεισοδίων, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου & Κάτιας Κισσονέργη και σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2025.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, η σειρά Έρημη χώρα μετά την επιτυχημένη προβολή της στο ERTFLIX, όπου καθήλωσε το κοινό καταγράφοντας περισσότερες από 2.150.000 θεάσεις, επιστρέφει τον Νοέμβριο στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ.

erimi-xora_1021x576.jpg

Διαβάστε επίσης:

Χάρις Αλεξίου: Αυτή είναι η σειρά – ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για την ΕΡΤ

Κυριακίδης για Μουρμούρα: «Σαφέστατα στεναχωρήθηκα όταν έφυγε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη γιατί…»

Αποκαλυπτική η Εβελίνα Παπούλια: «Διέλυσα οικονομικά τον πατέρα μου, μού είπε "όσο αντέξω"»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved